detector.media
12.09.2013 12:37
3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон
3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон

Експерт телеіндустрії, екс-президент компанії Sony Pictures Television International Майкл Гріндон не очікує буму 3D y світовому телебаченні. Про це він сказав, відповідаючи на запитання продюсерів під час лекції в рамках Kiev Media Week 2013.

 

Свій візит до Києва 11 вересня пан Гріндон присвятив темі «Як успішно адаптувати глобальні тренди світової телеіндустрії в країнах СНД».

 

«Раніше мій керівник в компанії Sony мав великі плани щодо 3D. Але він дуже помилявся», - відзначив Майкл Гріндон.

 

На його думку, розвиток 3D не сягне далі нішевих позицій. «Значного інтересу з боку аудиторії та попиту на 3D телевізори немає, і я до цього напрямку ставлюся обережно», - сказав Майкл Гріндон.

 

За його словами, це відбувається внаслідок кількох причин. Радикальної зміни якості зображення в телевізорі 3D не гарантує. Однак для телеглядача перегляд такого контенту пов`язаний з додатковими умовами щодо розташування під час перегляду і закупівлі нового обладнання. «Гадаю, не так багато глядачів готові негайно замінити телевізори на користь 3D. До того ж, для перегляду потрібен спеціально створений контент», - додав експерт.

 

Набагато більше перспектив у 3D, на думку пана Гріндона, в царині кінопрокату, де є популярною, наприклад, технологія IMAX та спостерігається увага виробників кіно- та анімаційних фільмів до 3D. «У цій царині 3D неодмінно принесе прибуток», - впевнений Майкл Гріндон.

 

Майкл Гріндон - почесний гість конференції Kiev Media Week 2013, що проходить у Києві з 10 по 13 вересня. Саме цей експерт зробив Sony Pictures Television International (SPTI) багатомільярдною імперією, збільшивши щорічний дохід компанії до $ 2 000 000 000. Завдяки Майклу Гріндону і його команді сьогодні Sony володіє 122 каналами в 140 країнах з аудиторією в більш ніж 435 млн домогосподарств, а виробничі потужності SPTI (9000 годин контенту) працюють на понад 20 ключових територіях світу.
 

Майкл Гріндон - також засновник компанії Grindon Media, що сеціалізується на консалтингу в сфері телевиробництва й медіадистрибуції.



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY