«Дзеркало Тижня. Україна»  шукає редактора стрічки новин

«Дзеркало Тижня. Україна» шукає редактора стрічки новин

11 Вересня 2013
20903
11 Вересня 2013
11:49

«Дзеркало Тижня. Україна» шукає редактора стрічки новин

20903
«Дзеркало Тижня. Україна»  шукає редактора стрічки новин
«Дзеркало Тижня. Україна»  шукає редактора стрічки новин

Інтернет-департамент «Дзеркало Тижня. Україна» запрошує на роботу редактора стрічки новин. Про це йдеться в оголошенні видання на офіційній сторінці видання у Facebook.

 

«Дзеркало Тижня. Україна»  шукає новинного редактора  широкого профілю. Кандидат має бути здатним моніторити новинні інтернет-видання, писати та редагувати текти російською та українською мовами та швидко перекладати з англійської.

 

Кандидати на посаду повинні мати досвід роботи редактором або випусковим редактором в інтернет-ЗМІ та бути грамотними.

 

Відповідно до вакансії, редактор працюватиме повний робочий день. Резюме можна надсилати на електронну адресу zerkalo.nedeli@zn.ua .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду