«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті

«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті

9 Вересня 2013
6341
9 Вересня 2013
12:01

«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті

6341
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті
«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті

У понеділок, 9 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- 50-РІЧНА НАРКОБАРОНЕСА. У Полтаві знешкодили групу з продажу наркотиків. Виявилося, що за наркобізнесом стояла 50-річна жіночка, колишня ув'язнена. Як спіймали полтавську наркобаронесу - у сюжеті «Критичної точки».

- УБИВСТВО ЧИ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК? Два роки тому луганський підприємець, керуючи джипом, не помітив у траві подружжя, принаймні так винуватець пояснив свій наїзд на людей. Трагедія забрала життя жінки та її ненародженої донечки, чоловіка ж з численними переломами забрали до лікарні. Слідство тривало два роки. Який вирок суду - нещасний випадок чи навмисне вбивство?

- НЕ ЗЛЯКАЛАСЯ. Спроба пограбування у Луцьку: тендітна жінка налякала та обеззброїла свого нападника. Як зловили злочинця - розслідувала «Критична точка».

- БУРШТИНОВА ЛИХОМАНКА. У лісах та болотах Рівненщини незаконно добувають бурштин всі, кому не ліньки. Правоохоронці знають про це, однак спіймати порушників справа не з легких. Як знешкодили банду «чорних» копачів - з'ясували журналісти програми.

- КОМУНАЛЬНИЙ ПІАР.Ви хочете прославитися на все місто? Тоді заборгуйте за комунальні послуги, і ваше обличчя - на всіх біл-бордах. Про незвичайний спосіб боротьби з завзятими неплатниками на Закарпатті.

- СЕКРЕТНА ПОРАДА.Як, шукаючи роботу через кадрове агентство, не попастися на гачок аферистів? У спеціальній рубриці «Критичної точки» колишня співробітниця такого недобросовісного агентства ділиться порадами.

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» . Футбольні пристрасті - у постійній рубриці програми. Одеські вболівальники не надто гостинно прийняли сербських футбольних фанів. У Польщі марш російських вболівальників завершився стріляниною та застосуванням водометів. Італійці любов до клубу «Аталанта» продемонстрували масовими святкуваннями та виїздами... на танках, а французький фан свою відданість команді засвідчив стрибком з парашутом на футбольне поле.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка».

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду