detector.media
09.09.2013 12:01
«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті
«Критична точка» на каналі «Україна»: наркотики, афери та футбольні пристрасті
ПРЕС-РЕЛІЗ

У понеділок, 9 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- 50-РІЧНА НАРКОБАРОНЕСА. У Полтаві знешкодили групу з продажу наркотиків. Виявилося, що за наркобізнесом стояла 50-річна жіночка, колишня ув'язнена. Як спіймали полтавську наркобаронесу - у сюжеті «Критичної точки».

- УБИВСТВО ЧИ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК? Два роки тому луганський підприємець, керуючи джипом, не помітив у траві подружжя, принаймні так винуватець пояснив свій наїзд на людей. Трагедія забрала життя жінки та її ненародженої донечки, чоловіка ж з численними переломами забрали до лікарні. Слідство тривало два роки. Який вирок суду - нещасний випадок чи навмисне вбивство?

- НЕ ЗЛЯКАЛАСЯ. Спроба пограбування у Луцьку: тендітна жінка налякала та обеззброїла свого нападника. Як зловили злочинця - розслідувала «Критична точка».

- БУРШТИНОВА ЛИХОМАНКА. У лісах та болотах Рівненщини незаконно добувають бурштин всі, кому не ліньки. Правоохоронці знають про це, однак спіймати порушників справа не з легких. Як знешкодили банду «чорних» копачів - з'ясували журналісти програми.

- КОМУНАЛЬНИЙ ПІАР.Ви хочете прославитися на все місто? Тоді заборгуйте за комунальні послуги, і ваше обличчя - на всіх біл-бордах. Про незвичайний спосіб боротьби з завзятими неплатниками на Закарпатті.

- СЕКРЕТНА ПОРАДА.Як, шукаючи роботу через кадрове агентство, не попастися на гачок аферистів? У спеціальній рубриці «Критичної точки» колишня співробітниця такого недобросовісного агентства ділиться порадами.

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» . Футбольні пристрасті - у постійній рубриці програми. Одеські вболівальники не надто гостинно прийняли сербських футбольних фанів. У Польщі марш російських вболівальників завершився стріляниною та застосуванням водометів. Італійці любов до клубу «Аталанта» продемонстрували масовими святкуваннями та виїздами... на танках, а французький фан свою відданість команді засвідчив стрибком з парашутом на футбольне поле.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка».

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY