На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів

На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів

4 Вересня 2013
4524
4 Вересня 2013
16:05

На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів

4524
На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів
На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів

На міжнародній конференції «Формат-шоу» 10 вересня буде представлено понад 40 прем'єр форматів. Про це повідомляють організатори медіафоруму Kiev Media Week 2013, у межах якого відбудеться «Формат-шоу».

 

Під час конференції відбудуться два спеціальних скринінги: скринінг телеформатів країн Скандинавії, який представить Енн Крістін Сільян, директор із закупівель і продажів компанії Nordic World (Норвегія) і скринінг телеформатів від незалежних продюсерів Великобританії, який проведе директор з розвитку британської компанії РАСТ Доун Маккарті-Сімпсон.

 

Таким чином, очікуються прем'єри понад 40 абсолютно нових форматів . від компаній BBC, Red Arrow, All3Media, Global Agency, CBS та інших.

 

Заключною частиною конференції буде скринінг ігрового контенту (серіали, scripted content).

 

Відкриє конференцію панельна дискусія: «Території, що розвиваються: як створити цивілізований ринок форматів після буму міжнародних адаптацій», модератором якої стане представник авторитетного видання C21 Media Клів Вітінгем.

 

Учасниками панельної дискусії стануть представники міжнародних медіакомпаній: Дженніфер Ебелл, віце-президент у країнах Європи, Близького Сходу та Африки, ITV Studios Global Entertainment, Великобританія, Нікола Зюдерлунд, президент компанії Sparks Network, Швеція, Тайлер Мессі, директор з міжнародних продажів, Eyeworks Distribution, США, Люсі Барнлі, старший віце-президент із продажів і розробки форматів, Small World IFT , Великобританія, Синтія Кеннеді, директор з продажу, Keshet International, Великобританія та інші.

 

Також під час конференції буде представлено кілька доповідей: «Локальні адаптацій міжнародних телеформатів в ефірі телеканалів України і Росії» керівника видань Content Report і Media Business Reports Артема Вакалюка, «Новаторські рішення в розробці та дистрибуції телеформатів» генерального директора ізраїльської компанії Armoza Formats Аві Армози, а Крістоф Одран менеджер з міжнародних продажів компанії FCCE Distribution, Нідерланди, поділиться секретами успіху першого у світі трансмедійного формату Entertainment Experience, володаря Digital Emmy Award 2013, міжнародна прем'єра якого відбулася на «Формат-шоу 2012».

 

Міжнародна конференція та скринінг нових телеформатів «Формат-шоу» відбудеться 10 вересня в готелі Radisson Blu у рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

Зареєструватися, ознайомитися з програмою конференції та списком доповідачів можна на сайті www.kievmediaweek.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду