detector.media
04.09.2013 16:05
На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів
На «Формат-шоу» Kiev Media Week буде представлено понад 40 прем'єр форматів

На міжнародній конференції «Формат-шоу» 10 вересня буде представлено понад 40 прем'єр форматів. Про це повідомляють організатори медіафоруму Kiev Media Week 2013, у межах якого відбудеться «Формат-шоу».

 

Під час конференції відбудуться два спеціальних скринінги: скринінг телеформатів країн Скандинавії, який представить Енн Крістін Сільян, директор із закупівель і продажів компанії Nordic World (Норвегія) і скринінг телеформатів від незалежних продюсерів Великобританії, який проведе директор з розвитку британської компанії РАСТ Доун Маккарті-Сімпсон.

 

Таким чином, очікуються прем'єри понад 40 абсолютно нових форматів . від компаній BBC, Red Arrow, All3Media, Global Agency, CBS та інших.

 

Заключною частиною конференції буде скринінг ігрового контенту (серіали, scripted content).

 

Відкриє конференцію панельна дискусія: «Території, що розвиваються: як створити цивілізований ринок форматів після буму міжнародних адаптацій», модератором якої стане представник авторитетного видання C21 Media Клів Вітінгем.

 

Учасниками панельної дискусії стануть представники міжнародних медіакомпаній: Дженніфер Ебелл, віце-президент у країнах Європи, Близького Сходу та Африки, ITV Studios Global Entertainment, Великобританія, Нікола Зюдерлунд, президент компанії Sparks Network, Швеція, Тайлер Мессі, директор з міжнародних продажів, Eyeworks Distribution, США, Люсі Барнлі, старший віце-президент із продажів і розробки форматів, Small World IFT , Великобританія, Синтія Кеннеді, директор з продажу, Keshet International, Великобританія та інші.

 

Також під час конференції буде представлено кілька доповідей: «Локальні адаптацій міжнародних телеформатів в ефірі телеканалів України і Росії» керівника видань Content Report і Media Business Reports Артема Вакалюка, «Новаторські рішення в розробці та дистрибуції телеформатів» генерального директора ізраїльської компанії Armoza Formats Аві Армози, а Крістоф Одран менеджер з міжнародних продажів компанії FCCE Distribution, Нідерланди, поділиться секретами успіху першого у світі трансмедійного формату Entertainment Experience, володаря Digital Emmy Award 2013, міжнародна прем'єра якого відбулася на «Формат-шоу 2012».

 

Міжнародна конференція та скринінг нових телеформатів «Формат-шоу» відбудеться 10 вересня в готелі Radisson Blu у рамках медіафоруму Kiev Media Week.

 

Зареєструватися, ознайомитися з програмою конференції та списком доповідачів можна на сайті www.kievmediaweek.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY