«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу

«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу

30 Серпня 2013
9840
30 Серпня 2013
12:15

«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу

9840
«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу
«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу

Друга частина документального проекту «ДНК-портрет нації» - «ДНК 2. У пошках жінки» - вийде в ефір каналу «Україна» в листопаді та супроводжуватиметься пост-шоу. Про це було оголошено на презентації нового сезону 29 серпня.

 

Якщо в першому документальному фільмі творці з'ясували, звідки взялися чоловіки в Україні (вони виявилися аріями), то в другому відповідатимуть на питання, звідки взялися жінки, які жили на цій території приблизно 30 тисяч років тому. «ДНК 2», як і першу частину, знімає студія The Show Time Production Іларіона Павлюка.

 

Виробництво проекту вступило в завершальну стадію, повідомив директор департаменту інформаційного мовлення Ігор Золотаревський. «Ми провели всі дослідження, отримали результати, які зараз аналізуються. Вони нас абсолютно шокували - це ще більший сюрприз і ще більш унікальне відкриття, ніж те, що було зроблено в першій частині. І знову-таки група вчених, яка працювала і працює на проекті, попросила дозволу взяти дослідження у свою базу і включити в ті наукові роботи, які зараз ведуться в Кембриджі», - розповів він.

 

«Результати досліджень настільки шокували знімальну групу, що довелося знімати фільм у таких локаціях, у яких ніхто не розраховував», - додала директор департаменту маркетингу та комунікацій Ольга Шевченко.

 

Одразу після виходу фільму, показ якого стане спецподією каналу «Україна», в ефір вийде пост-ток-шоу «ДНК. Сенсація століття», у якому з гостями та експертами обговорять побачене. Аналогічні пост-шоу у минулому телесезоні супроводжували виходи на «Україні» документальних проектів «ДНК-портрет нації» та «1941». «Ми побачили, наскільки наш глядач скучив за історіями, які змушують думати», - зауважив головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина. Кандидатура модератора пост-шоу ще обговорюється.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду