detector.media
30.08.2013 12:15
«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу
«ДНК 2. У пошуках жінки» вийде на «Україні» в листопаді разом з пост-шоу

Друга частина документального проекту «ДНК-портрет нації» - «ДНК 2. У пошках жінки» - вийде в ефір каналу «Україна» в листопаді та супроводжуватиметься пост-шоу. Про це було оголошено на презентації нового сезону 29 серпня.

 

Якщо в першому документальному фільмі творці з'ясували, звідки взялися чоловіки в Україні (вони виявилися аріями), то в другому відповідатимуть на питання, звідки взялися жінки, які жили на цій території приблизно 30 тисяч років тому. «ДНК 2», як і першу частину, знімає студія The Show Time Production Іларіона Павлюка.

 

Виробництво проекту вступило в завершальну стадію, повідомив директор департаменту інформаційного мовлення Ігор Золотаревський. «Ми провели всі дослідження, отримали результати, які зараз аналізуються. Вони нас абсолютно шокували - це ще більший сюрприз і ще більш унікальне відкриття, ніж те, що було зроблено в першій частині. І знову-таки група вчених, яка працювала і працює на проекті, попросила дозволу взяти дослідження у свою базу і включити в ті наукові роботи, які зараз ведуться в Кембриджі», - розповів він.

 

«Результати досліджень настільки шокували знімальну групу, що довелося знімати фільм у таких локаціях, у яких ніхто не розраховував», - додала директор департаменту маркетингу та комунікацій Ольга Шевченко.

 

Одразу після виходу фільму, показ якого стане спецподією каналу «Україна», в ефір вийде пост-ток-шоу «ДНК. Сенсація століття», у якому з гостями та експертами обговорять побачене. Аналогічні пост-шоу у минулому телесезоні супроводжували виходи на «Україні» документальних проектів «ДНК-портрет нації» та «1941». «Ми побачили, наскільки наш глядач скучив за історіями, які змушують думати», - зауважив головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина. Кандидатура модератора пост-шоу ще обговорюється.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY