ВОЛЯ оперативно допомагає абонентам через twitter

ВОЛЯ оперативно допомагає абонентам через twitter

30 Серпня 2013
4130

ВОЛЯ оперативно допомагає абонентам через twitter

4130
ПРЕС-РЕЛІЗ
ВОЛЯ оперативно допомагає абонентам через twitter
ВОЛЯ оперативно допомагає абонентам через twitter

За данними аналітичного агенції Simply Measured, що були опубліковані на mmr.ua, тільки 10% компаній у світі, що використовують мікроблоги як канал для обслуговування, відповідають на запити користувачів протягом години. В Україні ВОЛЯ одна з небагатьох використовує переваги  twitter для оперативного зворотного зв'язку з абонентами.

 

ВОЛЯ запустила свій твіттер-еккаунт volia.ua в грудні 2012 року в рамках розвитку каналів онлайн-обслуговування.

 

- Ми почали допомагати абонентам через twitter, паралельно запустивши підтримку на 27 інтернет-форумах в містах присутності ВОЛІ і через наш «Клуб любителів ТБ» на Facebook, - ділиться Олена Іконнікова, директор з обслуговування абонентів компанії ВОЛЯ. - На початку ми більше орієнтувалися на пошук відгуків про компанію на всьому twitter-просторі, і пропонували їхнім  авторам допомогу. Зараз про наш еккаунт вже добре знають, і ми більше налаштовані на прийом запитів, хоча не перестали відстежувати відгуки. При зростанні загального числа  twitter-звернень на день ми намагаємося на всі запити відповідати максимум протягом 1 години.

 

Сьогодні еккаунт ВОЛІ має більш як 800 передплатників. Вони можуть не тільки швидко отримати відповіді на питання щодо послуг компанії , але і першими дізнатися новини про акції, послуги та прем'єри , які з'являються тут одночасно з розміщенням на корпоративному сайті.

 

- Кожен абонент , згадуючи в своєму повідомленні про нашу компанію , сподівається на підтримку і оперативну допомогу з нашого боку , - розповідає Юлія Шевченко , керівник відділу з обробки письмових звернень та моніторингу соціальних медіа компанії. - І приємно відзначити , що дуже багато хто , мабуть , зазирнувши до стрічки попередніх твітів , відразу повідомляє свій номер договору , щоби прискорити з'ясування причин. Зрозуміло , що не завжди час вирішення самого запиту залежить від швидкості нашого реагування . Якщо для цього необхідно підключення інших підрозділів , то багато що буде залежати від зовнішніх факторів (зручного абоненту часу приходу майстра , чи відкритий доступ до устаткування в даному будинку та інш.) . При цьому ми намагаємося тримати в курсі автора запиту і коротко інформуємо його про розвиток подій на особисту електронну адресу.

 

Звернення на еккаунт ВОЛІ на twitter обробляє спеціальна група по роботі із зверненнями в соціальні медіа, яка була створена в компанії в жовтні 2011 року. До неї входять консультанти з багаторічним досвідом роботи в колл-центрі ВОЛІ. Група працює із зверненнями в щоденному режимі з 9-00 до 21-00, без вихідних.

 

Прес-служба компанії ВОЛЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду