detector.media
28.08.2013 15:11
Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв
Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв

Ведучим шоу «Розсміши коміка» на каналі «1+1» стане російський актор, ведучий і резидент проекту «Comedy Club» Віктор Васильєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

29 серпня стартують зйомки нового сезону розважального шоу «Розсміши коміка»,  яке виробляє для каналу «1+1» «Студія Квартал-95». До Володимира Зеленського та Євгена Кошового приєднається російський шоумен Віктор Васильєв. Раніше ведучим шоу «Розсміши коміка» був Дмитро Шепелєв.

 

«Розсміши коміка» - народна розважальна програма, в якій будь-яка людина, що володіє комічним талантом, має шанс заробити непогані гроші. Ніяких жорстких правил у грі немає. Виступ кожного учасника проходить у п'ять етапів. Кожен етап триває всього одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або хоча б викликати у них легку посмішку, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, 10 чи 20 тисяч гривень. Ті, хто ризикне і боротиметься до кінця, отримують шанс заробити 50 тисяч гривень. Але якщо через хвилину коміки залишилися холоднокровні, учасник залишає проект ні з чим», - нагадує телеканал.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Студія Квартал-95» продала формат шоу «Розсміши коміка» у Фінляндію, Китай, Литву та Італію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY