5 канал запускає оновлений сайт

5 канал запускає оновлений сайт

28 Серпня 2013
10250
28 Серпня 2013
10:26

5 канал запускає оновлений сайт

10250
5 канал запускає оновлений сайт
5 канал запускає оновлений сайт

Сьогодні, 28 серпня, стартує  бета-версія оновленого сайту 5-го каналу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Те, що користувачі бачать зараз на сайті 5.ua, відображає головний слоган каналу «Все тільки починається».  Як повідомляє канал, «сайт буде обростати новими і прогресивними функціями, більшість з яких на сьогоднішній день ніде не можливо побачити».

 

На 5-му каналі впровадили синергію телебачення з інтернетом: новини з інтернету, соціальних мереж та сервісів зі стартом нового сезону вже з'являються в ефірі. Разом з цим, усі народжені в ефірі каналу новини, ключові висловлювання ньюзмейкерів будуть оперативно наповнювати сторінки каналу в мережі Інтернет.

 

Крім того, на 5-му каналі вирішили відійти від усталеної схеми блогів «зірок телеканалу». «Ми впевнені і хочемо, аби глядач це теж усвідомив,  -  зірки для нас всі: колеги-журналісти, редактори,  інженери, звукорежисери, гримери, охоронці. Відтепер на сайті користувачі бачитимуть активні посилання на фейсбук-сторінки працівників 5-го каналу», - йдеться у повідомленні.

 

Кожна передача, що виходить на каналі, матиме свою власну сторінку на сайті. Окрім опитувань, архівних матеріалів,  будуть публікуватись також анонси топових тем та гостей.

 

На сайті окрім телевізійної картинки прямого ефіру можна буде побачити  те, що відбувається в павільйоні у перервах між ефірами студійних ток-шоу. «Надалі ми будемо показувати і те, що відбувається у головному ньюзрумі, веб-камери будуть практично усюди, в тому числі - на редакційних літучках. Відтак, інтернет-користувач щодня спостерігатиме реаліті-серіал про те, як народжуються і створюються новини», - сказала виконавчий продюсер 5-го каналу Христина Бондаренко.

 

«Це перший етап запуску мультиплатформи, аналогів якої в Україні ще не було. До нового року ми побачимо 100% синергію інформаційного порталу, соцмереж та телевізійного каналу. Ми впроваджуємо нові стандарти, 5 канал завжди був на цьому шляху першим», - заявив керівник веб-відділу 5-го каналу Влад Стець.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  мовлення 5-го каналу стартувало 24 серпня у зміненому форматі - брендовий колір телеканалу змінився з синьо-білого на  червоно-білий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду