5 канал оновив дизайн і змінив брендовий колір

5 канал оновив дизайн і змінив брендовий колір

26 Серпня 2013
15304
26 Серпня 2013
11:57

5 канал оновив дизайн і змінив брендовий колір

15304
5 канал оновив дизайн і змінив брендовий колір
5 канал оновив дизайн і змінив брендовий колір

Мовлення 5-го каналу стартувало 24 серпня, у День Незалежності України у зміненому форматі - брендовий колір телеканалу змінився з синьо-білого на  червоно-білий. Про наміри зміни дизайну прес-служба каналу повідомляла «Детектор медіа» кілька днів тому.

 

Тепер іміджеві заставки, інфо-вікна, оформлення студії 5-го каналу виконане з використанням насиченого червоного та білого кольорів. За словами арт-директор каналу Олега Сидоренка, такі стилістичні зміни - тільки початок оновлення формату мовника.

 


Також 5 канал має намір оновити сайт.

 

«Те, що 5 канал нарешті відмовися від біло-блакитних кольорів (в емблемі, заставках, рухому рядочку новин, студійному оформленні)  - дуже добре. Давно було пора. Одначе шкода, що попередня гамма замінена саме біло-червоною. Адже це, м'яко кажучи, не дуже оригінально. Такі кольори є традиційними для різних телеканалів, зокрема «1+1» Коломойського,  «Гамма-тв» Симоненко (КПУ), Першого музичного М1», - написав у своєму блозі на «Дусі» Олексій Мазур.

 

Останній раз 5 канал оновлював свій дизайн у лютому 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15304
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
имм-1
3903 дн. тому
еще в этой "гамме кольорів" оформлены канал новостей 24, канал "Бизнес", частично ZIK и UBR и д.р. Патент на палитру простых цветов (белого и красного), пока что ни кто не вводил. Правда, во всех случаях сочетания цветов не столь навязчивы, как на "5", и не столь непродуманы.По-скольку, к примеру, утрированно-красная бегущая строка с новостями, как бы выделенная, бросающаяся в глаза, везде традиционно ассоциируется с информацией срочного, горячего, эксклюзивного, черезвычайного содержания, а не с той, извините, херней, которую туда засовывает "5 канал". гамма оттенков красного, как на съезде ЦК КПСС (не продали ли канал новым владельцам от этой силы?) Да и что плохого в прошлом цветовом решении, своего рода ассоциативно-брендовом для данного канала было - не ясно. Очевидно просто не хватило креатива для создания оригинального и нового, потому банально всё решили перекрасить. Между тем, прошлая цветовая гамма корпоративных цветов используется широко на рынке и ассоциируется с вполне успещными и международными брендами, у которых корпоративная цветовая гамма аналогична.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду