Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ

Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ

27 Серпня 2013
14291
27 Серпня 2013
11:46

Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ

14291
Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ
Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ

27 серпня на сторінках журналу «Единственная» та на сайті edinstvennaya.ua стартує проект «Ти - Єдина» для жінок України, який буде реалізований разом з каналом СТБ. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому  «Эдипресс Украина».

 

Для участі в проекті жінкам необхідно написати коротке есе на тему «Я - Єдина» і надіслати його разом зі своїми фотографіями в редакцію або розмістити на сторінці проекту на сайті edinstvennaya.ua. За словами організаторів, проект дасть українським жінкам можливість розповісти про себе і відчути свою унікальність.

 

Жінок-авторів шести найяскравіших історій вибере журі проекту: головний редактор журналу «Единственная» Олена Скачко і ведуча проекту «Все буде добре» на телеканалі СТБ Надія Матвєєва. Найкращі фотографії прикрасять обкладинку і рубрики «Краса», «Мода» журналу «Единственная». Переможниці стануть гостями телевізійної програми «Все буде добре».

 

«Ми не визначаємо місію проекту, тому що кожна з учасниць прийде до нас з чимось своїм і, можливо, у своєму есе озвучить цю місію краще за нас. Головне - ми даємо можливість відчути жінкам свою унікальність, розповісти про свої мрії, успіхи або досягнення в будь-якій сфері життя, продемонструвати, що сміливість і відкритість творять чудеса», - сказала Олена Скачко, головний редактор журналу «Единственная».

 

«Я спілкуюся з багатьма людьми, кожен з яких по-своєму цікавий і неповторний. Проект «Ти - Єдина» для мене - радість зустрічі з жінками, у яких виходить йти своїм шляхом, не оминаючи перепони, а приймаючи виклики. Бути безстрашними, щирими, творчими, люблячими, прекрасними ... І навіть якщо в хвилини слабкості ми оцінюємо себе по-іншому, це лише привід нагадати "Ти - Єдина! Ти зможеш!"», - зазначила ведуча тележурналу «Все буде добре» на телеканалі СТБ Надія Матвєєва.

 

Це вже другий проект «Ти - Єдина» ВД «Едіпресс Україна». Перший стартував у травні минулого року на честь 15-го дня народження журналу «Единственная». У ньому взяли участь тисячі українок, фотосесія переможниць тривала три дні, було знято 7867 фотографій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду