detector.media
27.08.2013 11:46
Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ
Журнал «Единственная» запускає конкурс для жінок – переможниць покаже СТБ

27 серпня на сторінках журналу «Единственная» та на сайті edinstvennaya.ua стартує проект «Ти - Єдина» для жінок України, який буде реалізований разом з каналом СТБ. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому  «Эдипресс Украина».

 

Для участі в проекті жінкам необхідно написати коротке есе на тему «Я - Єдина» і надіслати його разом зі своїми фотографіями в редакцію або розмістити на сторінці проекту на сайті edinstvennaya.ua. За словами організаторів, проект дасть українським жінкам можливість розповісти про себе і відчути свою унікальність.

 

Жінок-авторів шести найяскравіших історій вибере журі проекту: головний редактор журналу «Единственная» Олена Скачко і ведуча проекту «Все буде добре» на телеканалі СТБ Надія Матвєєва. Найкращі фотографії прикрасять обкладинку і рубрики «Краса», «Мода» журналу «Единственная». Переможниці стануть гостями телевізійної програми «Все буде добре».

 

«Ми не визначаємо місію проекту, тому що кожна з учасниць прийде до нас з чимось своїм і, можливо, у своєму есе озвучить цю місію краще за нас. Головне - ми даємо можливість відчути жінкам свою унікальність, розповісти про свої мрії, успіхи або досягнення в будь-якій сфері життя, продемонструвати, що сміливість і відкритість творять чудеса», - сказала Олена Скачко, головний редактор журналу «Единственная».

 

«Я спілкуюся з багатьма людьми, кожен з яких по-своєму цікавий і неповторний. Проект «Ти - Єдина» для мене - радість зустрічі з жінками, у яких виходить йти своїм шляхом, не оминаючи перепони, а приймаючи виклики. Бути безстрашними, щирими, творчими, люблячими, прекрасними ... І навіть якщо в хвилини слабкості ми оцінюємо себе по-іншому, це лише привід нагадати "Ти - Єдина! Ти зможеш!"», - зазначила ведуча тележурналу «Все буде добре» на телеканалі СТБ Надія Матвєєва.

 

Це вже другий проект «Ти - Єдина» ВД «Едіпресс Україна». Перший стартував у травні минулого року на честь 15-го дня народження журналу «Единственная». У ньому взяли участь тисячі українок, фотосесія переможниць тривала три дні, було знято 7867 фотографій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY