Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua

Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua

27 Серпня 2013
10618
27 Серпня 2013
11:02

Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua

10618
Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua
Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua

Сьогодні, у 27 серпня у видавничому домі «Ділова преса країни», який випускає ділову газету «Капитал», стартував новий проект - діловий портал сapital.ua. Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

За інформацією видавничого дому, сapital.ua буде самостійним онлайн-проектом, перевагами якого будуть якісна, перевірена, ексклюзивна і оперативна інформація. Всі зареєстровані користувачі отримають доступ до матеріалів газети «Капитал», в тому числі - до матеріалів Financial Times. Також відвідувачі зможуть у відкритому доступі читати статті щотижневого глянцевого додатка Capital Time та тематичні спецвипуски газети «Капитал».

 

Найближчим часом планується запуск нових інтерактивних рубрик, а також розвиток відеонапрямку. В  дизайні і структурі порталу максимально збережено стиль друкованій версії газети «Капитал». Портал сapital.ua буде також інтегрований в соціальні мережі.

 

Керівником ділового порталу capital.ua, як раніше писала «Детектор медіа» призначений Петро Шевченко.

 

Дизайн порталу наближений до верстки друкованого видання

 

Мета нового проекту - об'єднати навколо себе ділову інтернет-аудиторію, надати користувачам можливість отримувати ексклюзивну бізнес-інформацію в найбільш зручній формі, а також запропонувати рекламному ринку України розширення рекламних і PR-можливостей в роботі з цільовою аудиторією.

 

«Сайт займатиме провідні позиції в рейтингу ділових порталів, увібравши в себе все краще від друкованої версії газети «Капитал». Ми йдемо по шляху розвитку нових технологій і сервісів. Крім того, запуск інтернет-ресурсу збільшить цінність бренду «Капитал» та інших проектів видавничого дому», - сказав директор «Ділової преси країни» Ілля Чудновський.

 

«Наше завдання - зробити діловий портал capital.ua самим затребуваним серед бізнес і політичної еліти, щоб наші користувачі отримали всю необхідну для їх діяльності інформацію, скориставшись всього лише одним ресурсом - capital.ua», - прокоментував старт нового проекту його керівник Петро Шевченко.

 

Раніше «Детектор медіа» писала про те, що capital.ua стартує в серпні.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду