detector.media
27.08.2013 11:02
Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua
Сьогодні ділова газета «Капитал» запустила портал capital.ua

Сьогодні, у 27 серпня у видавничому домі «Ділова преса країни», який випускає ділову газету «Капитал», стартував новий проект - діловий портал сapital.ua. Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

За інформацією видавничого дому, сapital.ua буде самостійним онлайн-проектом, перевагами якого будуть якісна, перевірена, ексклюзивна і оперативна інформація. Всі зареєстровані користувачі отримають доступ до матеріалів газети «Капитал», в тому числі - до матеріалів Financial Times. Також відвідувачі зможуть у відкритому доступі читати статті щотижневого глянцевого додатка Capital Time та тематичні спецвипуски газети «Капитал».

 

Найближчим часом планується запуск нових інтерактивних рубрик, а також розвиток відеонапрямку. В  дизайні і структурі порталу максимально збережено стиль друкованій версії газети «Капитал». Портал сapital.ua буде також інтегрований в соціальні мережі.

 

Керівником ділового порталу capital.ua, як раніше писала «Детектор медіа» призначений Петро Шевченко.

 

Дизайн порталу наближений до верстки друкованого видання

 

Мета нового проекту - об'єднати навколо себе ділову інтернет-аудиторію, надати користувачам можливість отримувати ексклюзивну бізнес-інформацію в найбільш зручній формі, а також запропонувати рекламному ринку України розширення рекламних і PR-можливостей в роботі з цільовою аудиторією.

 

«Сайт займатиме провідні позиції в рейтингу ділових порталів, увібравши в себе все краще від друкованої версії газети «Капитал». Ми йдемо по шляху розвитку нових технологій і сервісів. Крім того, запуск інтернет-ресурсу збільшить цінність бренду «Капитал» та інших проектів видавничого дому», - сказав директор «Ділової преси країни» Ілля Чудновський.

 

«Наше завдання - зробити діловий портал capital.ua самим затребуваним серед бізнес і політичної еліти, щоб наші користувачі отримали всю необхідну для їх діяльності інформацію, скориставшись всього лише одним ресурсом - capital.ua», - прокоментував старт нового проекту його керівник Петро Шевченко.

 

Раніше «Детектор медіа» писала про те, що capital.ua стартує в серпні.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY