Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня

Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня

22 Серпня 2013
8430
22 Серпня 2013
16:06

Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня

8430
Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня
Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня

8 вересня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра нової кулінарної програми «Світ на смак». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кулінарне шоу вийде о 9.00.

 

Як повідомляла «Детектор медіа» «Світ на смак» запропонує глядачам кулінарну мандрівку по різник країнах світу. Планується, що в ефір вийде 16 програм, кожна -  тривалістю 45 хвилин. Вестиме проект Володимир Оселедчик.

 

За повідомленням каналу, ведучий програми подорожуватиме далеко від туристичних маршрутів, поїде у «європейську глибинку», поспілкується з мешканцями невеликих провінційних містечок, аби познайомити з найцікавішими особливостями культури харчування тієї чи іншої країни. Місцеві жителі розкажуть про свої кулінарні традиції та  поділяться родинними рецептами приготування страв.

 

Зйомки програми «Світ на смак» проводяться цього року влітку і восени. Команда проекту вже встигла побувати в різних регіонах Італії, Франції, Бельгії, Голландії, Австрії, Іспанії, Німеччини, Данії.

 

Знімальна група складається з восьми осіб. На зйомки в кожній країні чи регіоні відводиться 4-5 днів.

 

Нагадаємо, 20 серпня телеканал «Україна» запустив сайт svitnasmak.kanalukraina.tv, присвячений новому кулінарному шоу «Світ на смак».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду