detector.media
22.08.2013 16:06
Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня
Канал «Україна» випустить в ефір шоу «Світ на смак» 8 вересня

8 вересня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра нової кулінарної програми «Світ на смак». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кулінарне шоу вийде о 9.00.

 

Як повідомляла «Детектор медіа» «Світ на смак» запропонує глядачам кулінарну мандрівку по різник країнах світу. Планується, що в ефір вийде 16 програм, кожна -  тривалістю 45 хвилин. Вестиме проект Володимир Оселедчик.

 

За повідомленням каналу, ведучий програми подорожуватиме далеко від туристичних маршрутів, поїде у «європейську глибинку», поспілкується з мешканцями невеликих провінційних містечок, аби познайомити з найцікавішими особливостями культури харчування тієї чи іншої країни. Місцеві жителі розкажуть про свої кулінарні традиції та  поділяться родинними рецептами приготування страв.

 

Зйомки програми «Світ на смак» проводяться цього року влітку і восени. Команда проекту вже встигла побувати в різних регіонах Італії, Франції, Бельгії, Голландії, Австрії, Іспанії, Німеччини, Данії.

 

Знімальна група складається з восьми осіб. На зйомки в кожній країні чи регіоні відводиться 4-5 днів.

 

Нагадаємо, 20 серпня телеканал «Україна» запустив сайт svitnasmak.kanalukraina.tv, присвячений новому кулінарному шоу «Світ на смак».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY