«Критична точка» – медичне свавілля

«Критична точка» – медичне свавілля

22 Серпня 2013
6782

«Критична точка» – медичне свавілля

6782
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Критична точка» – медичне свавілля
«Критична точка» – медичне свавілля

У четвер, 22 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

 

-ПОЖЕРТВА ДЛЯ ШАХРАЇВ. Пожертвую гроші... шахраям. Про мегааферу, яку викрили мами маленьких пацієнтів - дивіться у випуску програми.

-ВБИВЧА БАЙДУЖІСТЬ. Медичний скандал на Кіровоградщині! Чому лікарі не надали належної  допомоги жінці, яка випала з другого поверху?

-ПРИХОВАНИЙ ДІАГНОЗ. Медики  Луганщини відмовляються лікувати дітей? «Критична точка» знає причини.

-РУЙНІВНИКИ СТЕРЕОТИПІВ. Злочин і кара. Київського медика кинули за ґрати. Лікарську помилку довести... можна! Як? Дивіться в сюжеті програми.

-РОЗЛУЧИЛИ СІМ‘Ю. Лікарі називають цей випадок унікальним. Хвора на ДЦП жінка народила абсолютно здорову дівчинку.  Але чиновники  не дозволяють мамі  з донькою жити разом. Історія, яка нікого не залишить байдужим.

-НЕОБМЕЖЕНІ МОЖЛИВОСТІ.  Багато років поспіль вона потерпала від власних комплексів та чужих насмішок. Що приховувала 34-річна харків'янка та чому зрештою наважилась відкритись світові. Історію про неймовірну любов до життя, розкаже «Критична точка».

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). Трагедія у Астрахані: вибух газу. Не повернулися з канікул: діти загинули в автокатастрофі.  Дорожня несподіванка: кран розчавив автівки.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду