detector.media
22.08.2013 14:37
«Критична точка» – медичне свавілля
«Критична точка» – медичне свавілля
ПРЕС-РЕЛІЗ

У четвер, 22 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

 

-ПОЖЕРТВА ДЛЯ ШАХРАЇВ. Пожертвую гроші... шахраям. Про мегааферу, яку викрили мами маленьких пацієнтів - дивіться у випуску програми.

-ВБИВЧА БАЙДУЖІСТЬ. Медичний скандал на Кіровоградщині! Чому лікарі не надали належної  допомоги жінці, яка випала з другого поверху?

-ПРИХОВАНИЙ ДІАГНОЗ. Медики  Луганщини відмовляються лікувати дітей? «Критична точка» знає причини.

-РУЙНІВНИКИ СТЕРЕОТИПІВ. Злочин і кара. Київського медика кинули за ґрати. Лікарську помилку довести... можна! Як? Дивіться в сюжеті програми.

-РОЗЛУЧИЛИ СІМ‘Ю. Лікарі називають цей випадок унікальним. Хвора на ДЦП жінка народила абсолютно здорову дівчинку.  Але чиновники  не дозволяють мамі  з донькою жити разом. Історія, яка нікого не залишить байдужим.

-НЕОБМЕЖЕНІ МОЖЛИВОСТІ.  Багато років поспіль вона потерпала від власних комплексів та чужих насмішок. Що приховувала 34-річна харків'янка та чому зрештою наважилась відкритись світові. Історію про неймовірну любов до життя, розкаже «Критична точка».

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). Трагедія у Астрахані: вибух газу. Не повернулися з канікул: діти загинули в автокатастрофі.  Дорожня несподіванка: кран розчавив автівки.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY