ICTV підтвердив, що ведучим «Головної програми» буде Драбок

ICTV підтвердив, що ведучим «Головної програми» буде Драбок

21 Серпня 2013
7570
21 Серпня 2013
11:10

ICTV підтвердив, що ведучим «Головної програми» буде Драбок

7570
ICTV підтвердив, що ведучим «Головної програми» буде Драбок
ICTV підтвердив, що ведучим «Головної програми» буде Драбок

ICTV підтвердив інформацію про те, що ведучим «Головної програми» буде тележурналіст Максим Драбок. Про це йдеться у релізі прес-служби каналу.

 

Раніше прізвище ведучого «Головної програми» з посиланням на неофіційні джерела повідомляла «Дуся».

 

Раніше Максим Драбок працював на «Інтері» - очолював корпункт телеканалу в США. До цього він був журналістом і ведучим програми «Точка зору» на Першому національному.

 

«Наша місія - показати все те, що відбувається з нами і навколо нас, подробиці, які, можливо, ми просто не помічаємо, Це буде погляд тільки на найцікавіше і найголовніше, але погляд унікальний. Ви побачите не просто події, а явища, життєві історії, емоції», - каже пан Драбок.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  шеф-редакторами «Головної програми» стали Ірина Соломко та Віталій Ковач, а головним редактором - Олександр Семирядченко.

 

Інформаційно-розважальне шоу «Головна програма» стартує на ICTV 1 вересня. 90-хвилинний проект виходитиме щонеділі о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7570
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3818 дн. тому
Я сказав (21 серпня) провал - значить, провал. Зливайте воду. Де мій гонорар аналітика-прогнозиста? :)
Gera
3898 дн. тому
Програма может быть провальной, но не Макс Драбок. А кто сетку клепал? Восресный слот в 21.00 ? Контрпрограммируем Аню или дрочим Кисилева? Или просто есть заказ будем режиссерить некашу 2003?
знаток2
3899 дн. тому
Драбок упрямый. Прорвется!
Знавець
3900 дн. тому
Драбок = провал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду