detector.media
15.08.2013 10:05
Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал
Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал

15 серпня Юрій Сугак, керівник регіонального каналу «Донбас», також призначений генеральним директором дніпропетровського 34-го каналу (ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська»). Про це повідомляє прес-служба холдингу «Медіа Група Україна», до складу якого входять обидва канали.

 

Раніше посаду генерального директора 34-го каналу займав Андрій Будяк, який залишив компанію за власним бажанням у зв'язку з роботою над новим проектом.

 

Першочерговими завданнями, що поставлені перед паном Сугаком, є зміцнення позиції каналу, стратегічне планування подальшого розвитку й ефективне партнерство, повідомив генеральний директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков. На його думку, досвід пана Сугака в розвитку регіонального телебачення допоможе максимально швидко досягнути нових цілей.

 

«У регіонального мовника завжди буде перевага у швидкості реагування на події, що відбуваються в рідному місті, в можливості приділити цьому більше часу в ефірі каналу, в інтерактиві, який стимулює глядацький інтерес», - зазначив у свою чергу Юрій Сугак.

 

Нагадаємо, 34 канал почав мовлення 25 жовтня 1993 року. З початку 2011 року контрольний пакет акцій належить групі СКМ Ріната Ахметова. У 2011-му отримав ліцензію на цифрове мовлення.

 

Довідка:

Юрій Сугак закінчив Східноукраїнський університет в Луганську за спеціальністю «Історія і соціальні дисципліни», Донецький національний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій». З 1995 до 1998 років працював редактором, ведучим, кореспондентом на обласному державному телебаченні Донецької області. З 1998 року працює в ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"», у 2010 році обійняв посаду директора телеканалу «Донбас». З 1996 року - член Спілки журналістів України. У 2010 році отримав звання заслуженого журналіста України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY