Канал «2+2» закликає глядачів надсилати у редакцію відео з новинами

Канал «2+2» закликає глядачів надсилати у редакцію відео з новинами

12 Серпня 2013
4584
12 Серпня 2013
17:12

Канал «2+2» закликає глядачів надсилати у редакцію відео з новинами

4584
Канал «2+2» закликає глядачів надсилати у редакцію відео з новинами
Канал «2+2» закликає глядачів надсилати у редакцію відео з новинами

«Новини 2+2» пропонують глядачам спробувати себе у якості народних кореспондентів служби новин каналу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«То ж якщо ви стали свідком події чи ситуації, яка носить новинний характер, та встигли відзняти її на пристрій, завантажуйте своє відео на сторінку www.2plus2.ua. Також автор має додати невеликй опис події та залишити свою контактну інформацію», - закликає «2+2».

 

Редакція відбиратиме кращі відео, які виходитимуть в одному з випусків «Новин 2+2» або стануть інформаційним приводом для підготовки власного журналістського матеріалу. Усі відео, які не потраплять безпосередньо до  випусків новин, залишатимуться на сторінках каналу у соціальних мережах і будуть доступними для перегляду, обговорення та голосування.

 

«Сучасні новини вже вийшли далеко за межі телевізійних екранів. Найважливіші  та найцікавіші для наших глядачів історії трапляються  найчастіше зненацька, і їх першими свідками стають не репортери, а наші глядачі! Саме завдяки соціальним мережам і сучасним технологічним можливостям ми сподіваємось, що кожен, кому це справді цікаво, долучиться до створення випусків новин і стане у буквальному розумінні частиною інформаційної команди «2+2», - каже Олександр Моторний, ведучий та шеф-редактор «Новин 2+2».

 

З 12 серпня «Новини 2+2» о 21.00 повертаються в ефір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4584
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
3930 дн. тому
Хламовый канал, работающий в минус. Имхо. Бесполезно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду