Вадим Гарнаєв планує вивести ТВі на самоокупність до кінця року

Вадим Гарнаєв планує вивести ТВі на самоокупність до кінця року

8 Серпня 2013
6154
8 Серпня 2013
18:56

Вадим Гарнаєв планує вивести ТВі на самоокупність до кінця року

6154
Вадим Гарнаєв планує вивести ТВі на самоокупність до кінця року
Вадим Гарнаєв планує вивести ТВі на самоокупність до кінця року

Генеральний продюсер каналу ТВі Вадим Гарнаєв планує вивести канал на самоокупність до кінця року - таку мету перед ним поставлено власниками. Про це він повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Моя ідея полягає в тому, щоб при існуючому рівні фінансування кардинально поліпшити якість і кількість контенту, - розповів пан Гарнаєв - Як це зробити? Шляхом активної організації власного виробництва. Воно, по-перше, дешевше, а по-друге, більш контрольоване, дозволяє зробити більш якісний контент за менші гроші. Плюс зростання частки прямого ефіру».

 

З його слів, поточних інвестицій у канал вистачає на те, щоб заповнити оригінальним контентом сім тижнів на тиждень, виключаючи нічний час і ранній ранок. Хоча канал потребуватиме додаткових інвестицій в оновлення технічного парку.

 

«Наше завдання - за меншу кількість грошей зробити якісний продукт», - наголосив генеральний продюсер.

 

Пан Гарнаєв заявив, що «прийшов зробити ТБ, якого немає в Україні».

 

«Необхідно із залишків і руїн ТВі зібрати і зробити гарний телеканал. Зараз є бренд, з нього необхідно зробити повноцінний телеканал, залучити більше аудиторії, виконати завдання по рейтингах, по залученню більш молодих глядачів, але при цьому важливо не загубити і старих. Також слід кардинально оновити всю сітку програм», - розповів генпродюсер.

 

На його думку, є аудиторія, якою затребуване відкрите, з вільною подачею інформації телебачення, що не боїться експериментів, але водночас має інформаційну складову і серйозну подачу. «Але зараз я не бачу в Україні каналу, який би це давав. А ми це будемо робити», - заявив пан Гарнаєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду