«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини

«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини

8 Серпня 2013
5897

«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини

5897
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини
«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини

8 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

 

- СМЕРТЕЛЬНИЙ БОРЩ. Традиційний український борщ став смертельною стравою для одного заможного подружжя. Хто й навіщо отруїв людей?

- КВІТКОВЕ ПОГРАБУВАННЯ. За 5 хвилин грабіжники винесли золота на 300 тисяч гривень, а «здала» їх банальна випадковість - квіти, якими вони прикривали пістолети. Про неймовірне пограбування - в сюжеті «Критичної точки».

 

- НІЧНІ ЕКСТРЕМАЛИ. Грабувати вантажівки на ходу, коли водій, навіть, не підозрює цього. Раніше таке можна було побачити лише в кіно. А нещодавно це відбувалося на дорогах країни. Як розшукали нічних крадіїв-невидимок?

- УБИВЧА БАЙДУЖІСТЬ. На Сумщині водій та кондуктор проявили нечувану жорстокість - жінку, якій стало погано у салоні міжміського автобуса, замість того, щоби відвезти до лікарні, залишили на узбіччі, та ще й забрали у неї гроші. У результаті жінка невдовзі померла.

- В'ЯЗНІ СУМЛІННЯ. Щороку в Україні затримують 60 тисяч осіб,  але, навіть перебуваючи під арештом, кримінальники продовжують скоювати злочини. Як їм це вдається і чому українські закони у цих випадках безсилі - дивіться у випуску програми.

- КРИТИЧНЕ ВІДЕО. Відзняти власну смерть. Скнилівська трагедія - як це було насправді. Гра зі смертю - повернення з Гонконгу, або ще раз про цунамі.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду