detector.media
08.08.2013 12:08
«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини
«Критична точка» на каналі «Україна» - неординарні злочини
ПРЕС-РЕЛІЗ

8 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

 

- СМЕРТЕЛЬНИЙ БОРЩ. Традиційний український борщ став смертельною стравою для одного заможного подружжя. Хто й навіщо отруїв людей?

- КВІТКОВЕ ПОГРАБУВАННЯ. За 5 хвилин грабіжники винесли золота на 300 тисяч гривень, а «здала» їх банальна випадковість - квіти, якими вони прикривали пістолети. Про неймовірне пограбування - в сюжеті «Критичної точки».

 

- НІЧНІ ЕКСТРЕМАЛИ. Грабувати вантажівки на ходу, коли водій, навіть, не підозрює цього. Раніше таке можна було побачити лише в кіно. А нещодавно це відбувалося на дорогах країни. Як розшукали нічних крадіїв-невидимок?

- УБИВЧА БАЙДУЖІСТЬ. На Сумщині водій та кондуктор проявили нечувану жорстокість - жінку, якій стало погано у салоні міжміського автобуса, замість того, щоби відвезти до лікарні, залишили на узбіччі, та ще й забрали у неї гроші. У результаті жінка невдовзі померла.

- В'ЯЗНІ СУМЛІННЯ. Щороку в Україні затримують 60 тисяч осіб,  але, навіть перебуваючи під арештом, кримінальники продовжують скоювати злочини. Як їм це вдається і чому українські закони у цих випадках безсилі - дивіться у випуску програми.

- КРИТИЧНЕ ВІДЕО. Відзняти власну смерть. Скнилівська трагедія - як це було насправді. Гра зі смертю - повернення з Гонконгу, або ще раз про цунамі.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY