Оксана Гутцайт стала ведучою новин на телеканалі БТБ

6 Серпня 2013
8453
6 Серпня 2013
16:47

Оксана Гутцайт стала ведучою новин на телеканалі БТБ

8453
Оксана Гутцайт стала ведучою новин на телеканалі БТБ

Оксана Гутцайт з липня приєдналась до команди телеканату БТБ і стала ведучою вечірніх інформаційних випусків. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор каналу Світлана Криворучко.

 

«Я дуже щаслива знову працювати у новинній службі, - цитує Оксану Гутцайт прес-служба БТБ. - Протягом тих двох років, які я провела на розважальних проектах, дуже сумувала за новинами і дійсно зрозуміла, що хочу інформувати людей про найважливіші події, які відбуваються в житті нашої країни і світу. Я дуже люблю атмосферу в ньюзрумі, коли інформація з'являється "терміново в номер", коли за останні хвилини треба повністю змінити увесь випуск».

 

«Я працюю на БТБ тільки місяць, але за цей час встигла полюбити тих людей, які працюють поруч. Новини ми видаємо щодня (крім неділі), кожні дві години. І керівництво, і випускова група, і наші журналісти - молоді, розумні, вдумливі. Люди, які горять своєю роботою», - додала телеведуча.

 

Нагадаємо, що новини на БТБ виходять з понеділка по суботу у прямом ефірі о 7:00, 8:00, 10:00, 12:00, 14:00. 16:00,18:00, 23:00 хронометражем 10 хвилин. О 20:00 виходить розширений півгодинний випуск, в якому ключову тему дня ведучий обговорює з експертом - гостем студії.

 

Окрім Оксани Гутцайт, підсумкові інформаційні випуски веде також Ігор Пупков.

 

О 13:00, 15:00,17:00 та 19:00 в ефірі БТБ виходять випуски новин економіки.

 

Нагадаємо, Оксана Гутцайт із 2004 по 2011 рік працювала на Новому каналі ведучою новин «Репортер» та програми «ТV-ТаблоID». З 2011 по 2013 рік була ведучою каналу «1+1». Була обличчям програм «Зірки в Опері», «Одружений за власним бажанням», «Я люблю Україну». У 2012 році вела спортивний проект «Олімпійські пристрасті» виробництва «Савік Шустер студії» на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду