«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»

«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»

2 Серпня 2013
5815
2 Серпня 2013
16:05

«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»

5815
«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»
«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»

Новий сезон гумористичного шоу «Бійцівський клуб» вийде на каналі ТЕТ. Про це повідомляє прес-служба «Студії Квартал 95», яка займається виробництвом проекту.

 

Зараз продакшн знімає сьомий сезон  програми. Як уточнили в коментарі «Детектор медіа», загалом планується відзняти 30 нових випусків. В ефір вони вийдуть восени.

 

У проекті зміниться і склад журі, яке оцінюватиме гумористичні виступи учасників. До його складу окрім шоумена Євгена Кошового увійдуть  хореограф  Дмитро Коляденко і виконавець головної ролі у скечкомі «Віталька» Гарик Бірча.

 

Також у проекті будуть нові декорації та докорінно зміниться формат. «Головне нововведення - у залі «бійцівський клубу» ви не зустрінете ні одного хлопця, тому що відтепер в клуб пускають тільки дівчат. Причому абсолютно всі дівчата будуть дуже красивими! Єдине, що не змінилося - головний приз «Бійцівського клубу» у $ 1 тис.», - повідомляє прес-служба каналу.

 

«Бійцівський клуб» - це телевізійне гумористичне шоу, у якому  команди з різних міст та країн змагаються у боксерському ринзі за звання найсмішнішного і титул «Чемпіон бійцівського клубу», а також - за грошовий приз.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проект виходив в ефірі «Інтера», К1 та «2+2». Останній, шостий сезон вийшов в ефірі «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду