detector.media
02.08.2013 16:05
«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»
«Бійцівський клуб» переходить на ТЕТ і стане «дівчачим»

Новий сезон гумористичного шоу «Бійцівський клуб» вийде на каналі ТЕТ. Про це повідомляє прес-служба «Студії Квартал 95», яка займається виробництвом проекту.

 

Зараз продакшн знімає сьомий сезон  програми. Як уточнили в коментарі «Детектор медіа», загалом планується відзняти 30 нових випусків. В ефір вони вийдуть восени.

 

У проекті зміниться і склад журі, яке оцінюватиме гумористичні виступи учасників. До його складу окрім шоумена Євгена Кошового увійдуть  хореограф  Дмитро Коляденко і виконавець головної ролі у скечкомі «Віталька» Гарик Бірча.

 

Також у проекті будуть нові декорації та докорінно зміниться формат. «Головне нововведення - у залі «бійцівський клубу» ви не зустрінете ні одного хлопця, тому що відтепер в клуб пускають тільки дівчат. Причому абсолютно всі дівчата будуть дуже красивими! Єдине, що не змінилося - головний приз «Бійцівського клубу» у $ 1 тис.», - повідомляє прес-служба каналу.

 

«Бійцівський клуб» - це телевізійне гумористичне шоу, у якому  команди з різних міст та країн змагаються у боксерському ринзі за звання найсмішнішного і титул «Чемпіон бійцівського клубу», а також - за грошовий приз.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проект виходив в ефірі «Інтера», К1 та «2+2». Останній, шостий сезон вийшов в ефірі «2+2».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY