Мігель Форбс став радником Сергія Курченка

18 Липня 2013
7823
18 Липня 2013
10:26

Мігель Форбс став радником Сергія Курченка

7823
Мігель Форбс став радником Сергія Курченка

Мігель Форбс, що відповідає за розвиток ліцензійних проектів медіакорпорації Forbes у всьому світі, став радником засновника Східно-Європейської Паливно-Енергетичної компанії (СЄПЕК) Сергія Курченка  з питань управління та розвитку медіабізнесу та зовнішньої діяльності групи. Про це повідомляє прес-служба СЄПЕК.

 

17 липня Голова Наглядової ради та засновник СЄПЕК Сергій Курченко зустрівся з Мігелем Форбсом,  і у ході зустрічі була досягнута домовленість про співпрацю пан Форбса із СЄПЕК.

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. У головному офісі Forbes одразу заявили про згоду щодо зміни власника медіагрупи UMH group, яка має ліцензію на випуск журналу Forbes в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7823
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду