Шоу «Моду народу» на ТЕТ стартовало с долей 8%

Шоу «Моду народу» на ТЕТ стартовало с долей 8%

16 Липня 2013
7499

Шоу «Моду народу» на ТЕТ стартовало с долей 8%

7499
ПРЕСС-РЕЛИЗ
Шоу «Моду народу» на ТЕТ стартовало с долей 8%
Шоу «Моду народу» на ТЕТ стартовало с долей 8%

В понедельник, 14 июля на телеканале ТЕТ с успехом прошла премьера нового мейковер-шоу «Моду народу» с ведущим Даниилом Грачевым (производство «Ормагруп»). Доля программы, которая вышла в слоте 18.00, по целевой аудитории канала составила 7,9% (города 50+), а по аудитории 18-54 ( города 50+) составила 3,8%. Оба показателя превышают среднесуточную показатели канала болем, чем в полтора раза.

 

По целевой аудитории канала (14-30, Украина) в слоте «Моду народу» вошел в Топ-4 каналов Украины!

 

 

Интерес к проекту отразился и на посещаемости сайта канала www.tet.tv. Программа привлекла на сайт  наибольшее с начала года количество уникальных посетителей - 16 710. А видео первого выпуска «Моду народу» в этот день посмотрел каждый четвертый посетитель. Кроме того, публикации, которые относятся к проекту «Моду народу», на сайте tet.tv суммарно набрали 11 918 просмотров, что составляет 14% от общего числа просмотра материалов.

 

«Моду народу» - шоу перевоплощений, в котором ведущий Даниил Грачев сжигает гардероб участниц, а затем вместе с командой стилистов и квалифицированным психологом кардинально меняют, как внешний облик героинь шоу, так и их внутренний мир. Героиней первого выпуска шоу стала скандально-известная певица и шоу-вумен Лиля Киш.

 

Пресс-служба каналу ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пресс-служба телеканала ТЕТ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду