Абоненти ВОЛІ тепер можуть придбати додаткове устаткування за три «кліки»

Абоненти ВОЛІ тепер можуть придбати додаткове устаткування за три «кліки»

16 Липня 2013
4382

Абоненти ВОЛІ тепер можуть придбати додаткове устаткування за три «кліки»

4382
ПРЕС-РЕЛІЗ
Абоненти ВОЛІ тепер можуть придбати додаткове устаткування за три «кліки»
Абоненти ВОЛІ тепер можуть придбати додаткове устаткування за три «кліки»

ВОЛЯ робить ще один крок у напрямі поліпшення обслуговування абонентів, спрощуючи процес замовлення обладнання. Тепер абонент може замовити доставку й налаштування САМ-модуля, Wi-Fi-маршрутизатора (роутера) або універсального пульта прямо додому - через сайт компанії volia.com.

 

Зробити це так само просто і зручно, як у будь-якому інтернет-магазині, з тією лише різницею, що, крім доставки, компанія бере на себе також установку, налаштування обладнання та навчання користуванню ним.

 

- Ми й далі працюємо над спрощенням процесів обслуговування, - говорить Олег Нестеренко, начальник відділу розвитку і маркетингу продуктів компанії ВОЛЯ. - І тепер навіть не дуже технічно підкований користувач, замовивши у нас обладнання, може бути впевнений, що не залишиться зі складною технікою сам на сам. Наш технічний спеціаліст, який виконає замовлення, виступить у трьох ролях: кур'єра, консультанта й майстра. Додаткова перевага - у процесі відбору постачальників і моделей устаткування ми ретельно тестуємо в лабораторії кожен зразок, аби гарантувати його ідеальну роботу.

 

Щоб замовити обладнання, абоненту потрібно заповнити заявку прямо на сайті в підрозділі «Обладнання» розділу «Інтернет» або «Телебачення», після чого з ним зв'яжеться консультант для обговорення умов доставки. Обладнання привезе технічний спеціаліст ВОЛІ, який його підключить і налаштує. Нині у продажу є:

 

Обладнання

Вартість, із ПДВ

CAM-модуль

299,00 грн

Wi-Fi-роутер 150 Мбіт/с

199,00 грн

Wi-Fi-роутер 300 Мбіт/с, DualBand

699, 00 грн

 

Для нових абонентів діє спеціальна акція, яка дає змогу придбати перелічені пристрої зі знижкою. Вартість САМ-модуля за акцією становитиме 239 грн, а Wi-fi-роутер 150 Мб можна взяти за 170 грн. Вартість доставки та налаштування обладнання для всіх абонентів - від 40 грн до 60 грн залежно від міста.

 

Протягом останніх двох років ВОЛЯ активно вдосконалює корпоративний сайт. Його функціонал став більш зрозумілим і зручнішим, а послуги й сервіси - доступнішими для абонентів. На сайті можна замовити підключення послуг, обслуговування, скористатися онлайн-підтримкою. Абоненти компанії всіх 29 міст присутності ВОЛІ можуть зайти в особистий кабінет Порталу абонента і отримати вичерпну інформацію про свій план підписки, стан рахунку, а також керувати своїми послугами і поповнювати рахунок.

 

Прес-служба компанії ВОЛЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду