Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»

Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»

12 Липня 2013
7152
12 Липня 2013
19:58

Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»

7152
Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»
Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»

Михайло Турецький, народний артист Росії, керівник «Хору Турецького» підтвердив свою участь в якості члена журі шоу «Битва хорів» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Всього в шоу будуть 8 тренерів і 3 члени журі. Раніше свою участь у якості члена журі підтвердила народна артистка України Ніна Матвієнко, а також - у якості тренерів - італійський оперний співак Алессандро Сафіна, грузинська співачка Ніно Катамадзе, українські співаки Олег Скрипка та Наталія Гордієнко.

 

«Хор - це моє життя. Коли багато людей співають разом, це справжня радість для мене. Я дуже радий, що сьогодні в Україні є така передача і така ідея. Я думаю, що такий проект подарує нам з вами багато людських і музичних сюрпризів. При виборі кращого хору я керуюся одним правилом: "прийшов, побачив, оцінив". Спираючись на свій досвід, можу сказати, що "відчуття ліктя", пісня, яка буде зрозуміла народу, і хороший керівник - основні критерії успіху для хору. Ну а пощастить тому хору, у якого буде правильний керівник. Адже тільки він може запалити колектив», - ділиться своїми враженнями пан Турецький.

 

Цього тижня завершилися регіональні кастинги шоу, які пройшли у восьми великих містах України: Одеса, Львів, Київ, Вінниця, Харків, Севастополь, Дніпропетровськ, Донецьк. «Після трьох тижнів кастингів я можу підтвердити, що ми знайшли унікальних людей, з унікальними історіями і голосами. Упевнений, їх полюбить Україна. Дуже хочеться поділитися цим із глядачами», - каже креативний продюсер шоу Володимир Завадюк.

 

«Битва хорів» - це українська версія американського формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення телевізійного серіалу Glee. На сьогодні формат адаптовано в 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production. «Битва хорів» вийде на «1+1» цієї осені.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду