detector.media
12.07.2013 19:58
Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»
Михайло Турецький став суддею «Битви хорів» на «1+1»

Михайло Турецький, народний артист Росії, керівник «Хору Турецького» підтвердив свою участь в якості члена журі шоу «Битва хорів» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Всього в шоу будуть 8 тренерів і 3 члени журі. Раніше свою участь у якості члена журі підтвердила народна артистка України Ніна Матвієнко, а також - у якості тренерів - італійський оперний співак Алессандро Сафіна, грузинська співачка Ніно Катамадзе, українські співаки Олег Скрипка та Наталія Гордієнко.

 

«Хор - це моє життя. Коли багато людей співають разом, це справжня радість для мене. Я дуже радий, що сьогодні в Україні є така передача і така ідея. Я думаю, що такий проект подарує нам з вами багато людських і музичних сюрпризів. При виборі кращого хору я керуюся одним правилом: "прийшов, побачив, оцінив". Спираючись на свій досвід, можу сказати, що "відчуття ліктя", пісня, яка буде зрозуміла народу, і хороший керівник - основні критерії успіху для хору. Ну а пощастить тому хору, у якого буде правильний керівник. Адже тільки він може запалити колектив», - ділиться своїми враженнями пан Турецький.

 

Цього тижня завершилися регіональні кастинги шоу, які пройшли у восьми великих містах України: Одеса, Львів, Київ, Вінниця, Харків, Севастополь, Дніпропетровськ, Донецьк. «Після трьох тижнів кастингів я можу підтвердити, що ми знайшли унікальних людей, з унікальними історіями і голосами. Упевнений, їх полюбить Україна. Дуже хочеться поділитися цим із глядачами», - каже креативний продюсер шоу Володимир Завадюк.

 

«Битва хорів» - це українська версія американського формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення телевізійного серіалу Glee. На сьогодні формат адаптовано в 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production. «Битва хорів» вийде на «1+1» цієї осені.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY