Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими

Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими

11 Липня 2013
8836
11 Липня 2013
11:34

Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими

8836
Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими
Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими

На телеканалу «Україна» стартувала нова літня промо-кампанія «Україна. Закохайся в літо!». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі каналу вийшла серія з п'яти роликів, героями яких стали автори й ведучі «України»: Андрій Данілевич («События недели»), Олександр Денисов («Великий футбол»), Олексій Суханов («Говорить Україна»), Євген Міхін, Олена Кот, Олександр Мозговий, Марина Кухар («События»), Тала Калатай, Світлана Катренко, Микола Сирокваш («Ранок з Україною»), Олександра Адаменко («Критична точка»), а також Андрій Джеджула, ведучий одного з майбутніх проектів нового осіннього сезону телеканалу «Україна».

 

Серією нових літніх промо-роликів канал «Україна» продовжує тему, розпочату в квітні в промо-кампанії до свого 20-річного ювілею.  За сюжетом нових «літніх» роликів ведучі каналу «Україна» з'їжджаються звідусіль, аби провести вільний час на природі, відпочити й поспілкуватися: Андрій Данілевич та Світлана Катренко катаються на велосипедах серед полів, Олександр Мозговий та Євген Міхін запускають повітряного змія, Олександр Денисов, Олена Кот, Андрій Джеджула та Микола Сирокваш грають у футбол, Олексій Суханов та Марина Кухар грають із собакою, а Тала Калатай та Олександра Адаменко, які знову готуються стати мамами, зі своїми старшими дітьми милуються хмарками, що пропливають у небі.

 

Концепція роликів розроблена креативною командою телеканалу «Україна» під керівництвом промо-директора Світлани Бережної, креативного директора Романа Шоми та арт-директора Ірини Євстифеєвої. Ідея роликів була реалізована компанією Svetofor Film, режисер проекту Олександр Стеколенко.

 

Літня промо-кампанія «Україна. Закохайся в літо!» крім ефірних роликів також підтримується на офіційних сторінках каналу «Україна» у мережах Facebook і Вконтакте.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» підготував для літнього телесезону спеціальний цикл міжпрограмних роликів «Літо з "Інтером"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду