detector.media
11.07.2013 11:34
Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими
Канал «Україна» запустив «літні» промо-ролики з телеведучими

На телеканалу «Україна» стартувала нова літня промо-кампанія «Україна. Закохайся в літо!». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі каналу вийшла серія з п'яти роликів, героями яких стали автори й ведучі «України»: Андрій Данілевич («События недели»), Олександр Денисов («Великий футбол»), Олексій Суханов («Говорить Україна»), Євген Міхін, Олена Кот, Олександр Мозговий, Марина Кухар («События»), Тала Калатай, Світлана Катренко, Микола Сирокваш («Ранок з Україною»), Олександра Адаменко («Критична точка»), а також Андрій Джеджула, ведучий одного з майбутніх проектів нового осіннього сезону телеканалу «Україна».

 

Серією нових літніх промо-роликів канал «Україна» продовжує тему, розпочату в квітні в промо-кампанії до свого 20-річного ювілею.  За сюжетом нових «літніх» роликів ведучі каналу «Україна» з'їжджаються звідусіль, аби провести вільний час на природі, відпочити й поспілкуватися: Андрій Данілевич та Світлана Катренко катаються на велосипедах серед полів, Олександр Мозговий та Євген Міхін запускають повітряного змія, Олександр Денисов, Олена Кот, Андрій Джеджула та Микола Сирокваш грають у футбол, Олексій Суханов та Марина Кухар грають із собакою, а Тала Калатай та Олександра Адаменко, які знову готуються стати мамами, зі своїми старшими дітьми милуються хмарками, що пропливають у небі.

 

Концепція роликів розроблена креативною командою телеканалу «Україна» під керівництвом промо-директора Світлани Бережної, креативного директора Романа Шоми та арт-директора Ірини Євстифеєвої. Ідея роликів була реалізована компанією Svetofor Film, режисер проекту Олександр Стеколенко.

 

Літня промо-кампанія «Україна. Закохайся в літо!» крім ефірних роликів також підтримується на офіційних сторінках каналу «Україна» у мережах Facebook і Вконтакте.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» підготував для літнього телесезону спеціальний цикл міжпрограмних роликів «Літо з "Інтером"».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY