Прем’єра пілоту реаліті «Сім’я» на «1+1» взяла частку, вищу за 20%

Прем’єра пілоту реаліті «Сім’я» на «1+1» взяла частку, вищу за 20%

10 Липня 2013
9967
10 Липня 2013
11:57

Прем’єра пілоту реаліті «Сім’я» на «1+1» взяла частку, вищу за 20%

9967
Прем’єра пілоту реаліті «Сім’я» на «1+1» взяла частку, вищу за 20%
Прем’єра пілоту реаліті «Сім’я» на «1+1» взяла частку, вищу за 20%

9 липня прем'єра на «1+1» реаліті-шоу «Сім'я», яке стало переможцем «Пітчингу ідей» у вересні 2012 року (автор - Володимир Москалець), взяло рейтинг 4,88%, частку 21, 76% за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+», показники дещо нижчі - рейтинг 3,32%, частка 16,16%.

 

У будні минулого тижня (1-5 липня)  слот 22.35-23.55, в якому стартувало шоу «Сім'я», мав частку 19,05% за «Всією Україною» та 14,76% за «50 тис.+». Тоді о цій порі транслювались програми «Гроші», «Міняю жінку-7», «Моя хата скраю» та «Пекельна кухня-3». 

 

Враховуючи те, що середня частка  каналу за минулий тиждень (1-7 липня) склала 14,82% за «Всією Україною» та 12,19% за «50 тис.+», цей результат досить вдалий і у формату Володимира Москальця є усі шанси повернутись в ефір вже у вигляді не пілотного випуску, а щотижневого проекту.

 

Нагадаємо, у проекті  відбувається одруження чоловіка та жінки, які до весілля жодного разу не бачили одне одного. Наречених як ідеальну пару за різними показниками та дослідженнями підібрала рада експертів у складі астролога, психолога та світської левиці. Героями пілотного випуску  «Сім'ї» стали мати-одиначка Юлія з Бахчисарая та директор будівельної компанії Вадим з Києва.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду