Переможцем «Пітчингу ідей» «1+1» і МRМ став проект про життя подружжя, яке познайомилось на власному весіллі

12 Вересня 2012
20191
12 Вересня 2012
10:04

Переможцем «Пітчингу ідей» «1+1» і МRМ став проект про життя подружжя, яке познайомилось на власному весіллі

20191
Автор - Володимир Москалець
Переможцем «Пітчингу ідей» «1+1» і МRМ став проект про життя подружжя, яке познайомилось на власному весіллі

Переможцем «Пітчингу ідей» каналу «1+1» та медіаконсалтнигової компанії Media Resources Management став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?». Таке рішення прийняло журі конкурсу 11 вересня під час міжнародного медіафоруму Kiev Media Week.

 

Тепер відповідно до конкурсних вимог «1+1», взявши за основу концепцію Володимира Москальця, має зняти за свій рахунок пілотний випуск телевізійного проекту, який буде протестований на фокус-групі. Якщо канал після цього вирішить створювати програму на основі цього пілоту, будуть обговорені умови співпраці та фінансова винагорода переможця проекту.

 

За задумом Володимира Москальця, «7-Я, або Серцю не накажеш?» - це реаліті шоу, у якому психологи, астрологи та експерти обирають ідеальну пару для створення сім'ї. Але самі потенційні  наречені познайомляться лише на власному весіллі. Після цього пара має провести разом сім днів сімейного життя, під час яких наражатиметься на випробування, що найчастіше стають причинами розлучення.

 

До створення цієї ідеї пана Москальця підштовхнула подорож до Індії, де він був вражений тим, що майбутніх наречених у країні й досі інколи обирають батьки, і вони вперше бачаться на власному весіллі. Однак при цьому хлопця здивувала статистика, яка свідчить, що кількість розлучень в Індії значно нижча, ніж у Європі.

 

Не всі учасники журі, які проводили фінальний відбір робіт, схвально поставились до проекту «7-Я, або Серцю не накажеш?». Генеральний продюсер телепрограм компанії Story First Production (Росія) Алла Липовецька сказала, що цей проект спрямований проти інституту шлюбу, і порадила автору його доопрацювати: наприклад, обрати 10-20 пар і надати їм змогу випробувати сімейні стосунки упродовж шлюбу. «Тоді це буде цікавий експеримент», - додала вона.  Решта членів журі ідею сприйняли, однак наголосили, що вона потребує доопрацювання.

 

Окрім цього проекту у фіналі конкурсу змагалось іще чотири ідеї. Проект «Мишоловка» Наталії Шило передбачав створення детективного ігрового реаліті. У ньому головна героїня (жінка старше 30 років), яка прагне пригод і вражень, опиняється у старовинному будинку з акторами і в декораціях, стилізованих під початок минулого століття, та намагається розгадати певну загадку.

 

Олена Жиронкіна пропонувала проект змагального шоу «Твоя вага проти моєї», у якому  команди худих та повних дівчат змагаються один з одним у різних конкурсах.

 

Ольга Корогодіна презентувала проект «Glamour & злидні». У ньому гламурні дівчата з міста  на тиждень міняються місцями з незаможними дівчатами з маленького села. Цей проект журі оцінили досить критично. Зокрема, генеральний директор Armoza Formats (Ізраїль) Аві Армоза зазначив, що подібних ідей у світі досить багато.

 

Ще один проект Ілони Тунаніної «Битва дворів» мав на меті відродження міських дворів. У ньому 10 учасників знаходять по п'ять друзів у рідному місці, і далі кожна команда береться за відбудову власного двору.

 

 

«Пітчинг ідей» - - це презентація незалежними авторами нових оригінальних концепцій розважальних телепроектів. За умовами конкурсу подані проекти мають відповідати інтересам аудиторії телеканалу «1+1». Цільовою аудиторією (ЦА), для якої телеканал бажав знайти нові ідеї, є жінки 25-40 років, мешканки великих міст, які ведуть активний спосіб життя. Ядро ЦА - жінки 35 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду