Чотири телегрупи витрачають до $ 0,5 млрд на рік на контент

Чотири телегрупи витрачають до $ 0,5 млрд на рік на контент

27 Червня 2013
5915
27 Червня 2013
16:34

Чотири телегрупи витрачають до $ 0,5 млрд на рік на контент

5915
Чотири телегрупи витрачають до $ 0,5 млрд на рік на контент
Чотири телегрупи витрачають до $ 0,5 млрд на рік на контент

Чотири найбільші телегрупи України - StarLightMedia, Inter Media Group, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» інвестують до $ 0,5 млрд на рік у контент. Про це повідомив директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков на прес-конференції, присвяченій ініціативі телегруп із захисту своїх прав в інтернеті.

 

«Останніми роками ми навчилися виробляти контент дуже високої якості самі. Відповідно, це величезний ринок. Наша мета, насамперед телевізійного бізнесу, полягає в тому, щоб залучити максимальну аудиторію, давши споживачу контент високої якості, далі отримати від цього рейтинги і продавати рекламу найбільшим рекламодавцям», - зазначив пан Огарков.

 

Як писала «Детектор медіа», 27 червня телегрупи виступили з ініціативою «Чисте небо»: запропонували інтернет-ресурсам безкоштовний контент, що належить телеканалам. В обмін вони вимагають видалити неліцензійний контент. Умовою отримання легального відео є його розміщення в плеєрах медіагруп. При цьому телегрупи будуть керувати продажами реклами в цих плеєрах і отримувати доходи від відеореклами. Інтернет-майданчики зможуть заробляти на розміщенні банерної та іншої медійної реклами на своїх сторінках. Контент буде безкоштовним для кінцевого споживача.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду