Новий генпродюсер ТВі хоче інтегрувати телеканал з інтернетом і соцмережами

Новий генпродюсер ТВі хоче інтегрувати телеканал з інтернетом і соцмережами

21 Червня 2013
5705
21 Червня 2013
16:11

Новий генпродюсер ТВі хоче інтегрувати телеканал з інтернетом і соцмережами

5705
Схема нагадуватиме ту, що зараз у роботі на «Дожде»
Новий генпродюсер ТВі хоче інтегрувати телеканал з інтернетом і соцмережами
Новий генпродюсер ТВі хоче інтегрувати телеканал з інтернетом і соцмережами

Генеральний продюсер ТВі Вадим Гарнаєв планує до початку нового телевізійного сезону докорінно видозмінити сітку мовлення на телеканалі. Про це він розповів у своєму інтерв'ю Comments.ua.

 

«На даний момент я можу сказати з абсолютною впевненістю, що збільшиться інформаційна складова мовлення. І вона зміниться за способом подачі», - підкреслив у своєму інтерв'ю пан Гарнаєв, додавши, що «подача інформації неможлива без участі людей в процесі створення новинних та аналітичних програм».

 

Одним із шляхів залучення глядачів до процесу створення контенту, генпродюсер ТВі назвав більш щільну інтеграцію телепотоку з інтернетом і соціальними мережами.

 

«Глядачі зможуть під час ефіру поставити свої запитання, висловити свою думку, а ведучий або гості програми зможуть відповісти на ці питання, прокоментувати думки і обговорити їх, - розповів пан Гарнаєв. - Ці підходи будуть обов'язково реалізовані в одному або кількох нових форматах, які ми будемо вносити у сітку нового сезону. Крім того, відбирати новини в підсумковий випуск, а, можливо, і в ряд інших, ми будемо за участю телеглядачів».

 

З його слів, алгоритм того, як саме це буде здійснюватися, зараз узгоджується. Схема нагадуватиме ту, що зараз у роботі на «Дожде»: «Група журналістів, які готують підсумковий випуск, зазвичай обговорюють між собою в соціальних мережах теми, які будуть звучати у вечірньому слоті. Глядачі приєднуються до цього процесу, пропонують свої теми або звертають увагу на деякі не озвучені аспекти цих тем. У підсумку вони потім можуть увійти у випуск. Я впевнений, що в Україні це буде так само затребуване, як і в Росії. У цьому напрямі розвивається взагалі все сучасне телебачення. Глядач любить, коли він може на щось впливати. А тут йому дають можливість вплинути безпосередньо».

 

Як саме це все виглядатиме в рамках ТВі, генпродюсер ще не знає, але запевняє, що «під копірку "Дождя" ніхто цього робити не буде».

 

Вадим Гарнаєв зауважив, що мета всіх започаткованих нововведень на каналі - «зробити не нішевий телеканал, а повноцінного «дорослого» конкурента іншим кнопкам країни».

 

Аби реалізувати це завдання, зі слів генпродюсера, ТВі має впровадити «ряд ретельно продуманих, впізнаваних або іміджевих форматів, без яких споживач не сприйматиме ТВі як справжній якісний "дорослий телек", по-друге, збільшити технічне охоплення аудиторії і, по-третє, активно наростити онлайн-трафік як на нашому сайті, так і на інших майданчиках, де може бути доступний контент ТВі».

 

Говорячи про кадрове оновлення телеканалу, генпродюсор ТВі зазначив: «Дуже важливо, щоб люди, які підносять публіці інформацію, вміли не просто красиво читати за суфлером, а й розбиратися в новинному полі, ставити питання один одному і відповідати на них, дискутувати між собою і запрошеними гостями-експертами. Тобто, вони повинні бути не тільки «головами, що говорять», а й живими цікавими особистостями. Ми будемо шукати таких харизматичних людей насамперед у себе. Треба уважно придивитися до тих, хто у нас працює, зрозуміти, чи на своєму вони місці, чи є у них потенціал розкритися в інших умовах, чи правильно їм поставлені завдання, чи роблять вони програми, які їм хотілося б робити, або просто женуть « вал ». Крім цього, звичайно, будемо шукати людей ззовні, причому не тільки в Києві, але і в регіонах. Що стосується того, чи будемо ми цілеспрямовано переманювати готових зірок з-за кордону, то, напевно, ні. Хоча зарікатися не буду».

 

Нагадаємо, 11 червня стало відомо, що колишній виконавчий директор російського телеканалу «Дождь» Вадим Гарнаєв став генеральним продюсером ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5705
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
3984 дн. тому
отличное интервью классный спец
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду