Ложкін каже, що Курченко отримає контроль над UMH тоді, коли повністю розрахується (ВІДЕО)

Ложкін каже, що Курченко отримає контроль над UMH тоді, коли повністю розрахується (ВІДЕО)

21 Червня 2013
6014
21 Червня 2013
15:41

Ложкін каже, що Курченко отримає контроль над UMH тоді, коли повністю розрахується (ВІДЕО)

6014
Ложкін каже, що Курченко отримає контроль над UMH тоді, коли повністю розрахується (ВІДЕО)
Ложкін каже, що Курченко отримає контроль над UMH тоді, коли повністю розрахується (ВІДЕО)

Сьогодні, 21 червня, президент UMH group Борис Ложкін повідомив журналістам про деталі угоди з групою СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка щодо купівлі-продажу акцій медіахолдингу UMH group.

 

Борис Ложкін повідомив, що група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка поки що не повністю розрахувалась згідно угоди купівлі-продажу UMH group: «На сьогоднішній день ми отримали близько 50% суми, друга частина виплат структурована на період до березня наступного року».

 

Суму угоди він не розкрив на підставі домовленості сторін, але повідомив, що «моє уявлення про оцінку компанії виявилося досить близьким до того, якою була сума операції». Як відомо, у квітні цього року в інтерв'ю газеті «Комерсант-Україна» Борис Ложкін оцінив свій бізнес в $ 450-500 млн.

 

За словами пана Ложкіна, повне завершення операції з продажу медіагрупи заплановано на перший квартал 2014 року. До березня наступного року менеджмент UMH group залишиться на своїх місцях і буде продовжувати керувати медіахолдингом, а колишні акціонери продовжать повністю контролювати керівництво й операційне управління компанією. До цього терміну пакет акцій UMH буде формально залишатися у власності старих акціонерів, але перебуватиме на ескроу-рахунку однієї з британських юридичних компаній.

 

Як зазначив президент UMH group, акції будуть передані покупцеві тільки після виконання обома сторонами всіх умов, у тому числі - фінансових зобов'язаннь з боку покупця. Певний обсяг повинна виконати і UMH group. «З нашого боку це стандартний набір умов для подібних угод - перевірка балансу, стан оборотних коштів», - сказав він.

 

В той самий час в UMH group буде направлений представник від групи Сергія Курченка, який буде знайомитися з менеджментом медіахолдингу, отримувати звіти і входити таким чином в курс справ.

 

Борис Ложкін зазначив, що угода з СЄПЕК (ВЕТЭК) також включає пункти про те, що будь-які нові компанії, які він може створити на території України, не можуть створювати на території України медійні продукти, які будуть конкурувати з UMH group.

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду