Катеринчук дізналася, що Княжицький нібито викупив її частку в «Інфо24», і поскаржилася до міліції (ОНОВЛЕНО)

20 Червня 2013
6555
20 Червня 2013
15:49

Катеринчук дізналася, що Княжицький нібито викупив її частку в «Інфо24», і поскаржилася до міліції (ОНОВЛЕНО)

6555
Катеринчук дізналася, що Княжицький нібито викупив її частку в «Інфо24», і поскаржилася до міліції (ОНОВЛЕНО)

Народний депутат Микола Княжицький (у минулому - гендиректор каналу ТВі) повідомив колишнього гендиректора каналу ТВі Наталію Катеринчук, відсторонену 23 квітня, що викупив її частку в компанії «Інфо24». Лист пана Княжицького пані Катеринчук отримала на пошті вчора, 19 червня, повідомила вона «Детектор медіа».

 

У листі йдеться, що 11 квітня 2013 року пан Княжицький уклав угоду з пані Катеринчук на купівлю її частки в компанії «Інфо24», яка володіє правами на торгову марки ТВі. За частку 25% він нібито сплатив на рахунок пані Катеринчук 80 тис. 250 грн.

 

Пан Княжицький пропонує пані Катеринчук з'явитися 18 травня до нотаріуса для державної реєстрації змін до статутного капіталу ТОВ «Інфо24». При цьому сам лист датовано 5 червня.

 

 

Наталія Катеринчук заявила що ніколи не укладала і не підписувала жодних угод та не мала домовленостей щодо продажу частки в компанії, пов'язаній з ТВі.

 

Сьогодні, 20 червня, пані Катеринчук звернулася до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення за ознаками статей 190 (шахрайство) і 358 (підробка документів). Вона звернула увагу, що договір, про який ідеться в листі, є підробкою. На це, зокрема, вказує той факт, що лист відправлено тільки 14 червня, підписаний він 5 червня, а зустріч із нотаріусом призначалася на 18 травня.

 

На запитання «Детектор медіа», чи отримувала вона на свій рахунок кошти, вказані паном Княжицьким, пані Катеринчук відповіла: «Коли я це прочитала, почала перевіряти - зателефонувала в банк. Там я дізналася, що в кінці березня нам на каналі було відкрито рахунки, і там дійсно є такий, про який пише Княжицький. На цей рахунок надійшло 79 із чимось тисяч гривень. Але я ним ніколи не користувалася і до вчорашнього дня про нього не знала, картка не була активована - це легко перевірити в банку».

 

Микола Княжицький, який зараз перебуває за кордоном, у коментарі Детектор медіа заявив, що пані Катеринчук підписала всі угоди в його присутності, отримала гроші, і «все відбувалося абсолютно законно, а все, що говориться зараз - це брехня». Він пообіцяв надати підтвердження своїм словам, коли повернеться до Києва.

 

Компанія «Інфо24», співзасновниками якої на паритетних засадах були Микола Княжицький, Віталій Портников, Артем Шевченко та Наталія Катеринчук, володіла правами на торгову марку ТВі. Директором її є Віталій Портніков.

 

«Інфо24» володіє ліцензію на супутникове мовлення з логотипом ТВinfo.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду