«Холостяка-4» зніматимуть без Бугримової - вона починає новий проект на СТБ

«Холостяка-4» зніматимуть без Бугримової - вона починає новий проект на СТБ

11 Червня 2013
14080
11 Червня 2013
14:14

«Холостяка-4» зніматимуть без Бугримової - вона починає новий проект на СТБ

14080
«Холостяка-4» зніматимуть без Бугримової - вона починає новий проект на СТБ
«Холостяка-4» зніматимуть без Бугримової - вона починає новий проект на СТБ

Головний режисер та керівник шоу «Холостяк» Ксенія Бугримова йде з реаліті і приступає до роботи над новим проектом телеканалу СТБ. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За словами пані Бугрімової, продакшн четвертого сезону реаліті-шоу «Холостяк» буде відбуватися під іншим керівництвом, а вона починає роботу над новим серіалом каналу СТБ. «Після трьох сезонів я відчуваю потребу і сили рухатися далі. Як і будь-якій творчій людині, мені хочеться кар'єрного зростання. Проект "Холостяк" дав мені дуже багато чого, мені близький формат реаліті-шоу про кохання, я зріднилася з усіма героями, але мені б не хотілося відмовлятися від своєї мрії - знімати якісний і масштабний український кінопродукт. І перший крок на цьому шляху - це робота над новим серіалом СТБ. У проекті змінюється головний режисер і керівник, і я вірю, що нові люди можуть дати йому нову кров», - сказала Ксенія Бугримова.

 

Як повідомляє телеканал,  режисерка приступає до роботи над 16-серійним серіалом в жанрі драмеді. «Це зворушлива, але в той самий час з гумором розказана історія про любов до життя. Про те, як людина може все переграти, почати жити заново, змінивши при цьому і життя оточуючих. Я впевнена, що ця історія буде близька українським телеглядачам. Зараз мало ідей серіалів, які несуть позитивні заклики змінити життя на краще, наш серіал несе світлу місію», - впевнена Ксенія Бугримова.

 

Новим керівником проекту «Холостяк» призначена Ганна Калина, яка буде також керувати продакшном «Детектору брехні». Головним режисером романтичного реаліті стане Людмила Мельник, яка працювала два сезони режисером «Холостяка».

 

Ксенія Бугримова між двома холостяками - Максимом Чмерковським і Френсісом Метью.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», показники третього сезону «Холостяка», учасником якого був пластичний хірург Андрій Іскорнєв, перевищили цифри другого за участі фотографа-принца Френсіса Метью. Однак лідерство за показниками утримує перший сезон шоц, коли в ролі «Холостяка» виступив танцюрист Максим Чмерковський - частка 19,62% за «50 тис.+» та 17,1% за «Всією Україною».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ДУСЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду