Промо-директором «Інтера» став Олексій Пасічник

4 Червня 2013
7338
4 Червня 2013
10:47

Промо-директором «Інтера» став Олексій Пасічник

7338
Промо-директором «Інтера» став Олексій Пасічник

З 3 червня 2013 року на посаду промо-директора телеканалу «Інтер» призначений Олексій Пасічник. Про це повідомляє прес-служба Inter Media Group.

 

До сфери відповідальності нового промо-директора входить розробка маркетингових стратегій просування бренду і контенту телеканалу «Інтер», а також інших каналів групи у сфері on-air promo.

 

«Ми раді, що до нашої команди приєдналася настільки талановита людина і сильний професіонал. Впевнена, що співпраця з Олексієм зробить більш помітними ті зміни, які відбуваються і будуть відбуватися в ефірі телеканалу «Інтер» та інших каналів групи в рамках загальної стратегії розвитку Inter Media Group. Ідеї, запропоновані й реалізовані Олексієм на телеканалі «Інтер», мали широкий резонанс. Наприклад, цикл соціальних роликів з дітьми «Спасибі, що вони не знають», приурочений до Дня Перемоги, став логічним доповненням всіх спеціальних проектів, реалізованих «Інтером» до 9 Травня», - зазначила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

Раніше Олексій Пасічник працював креативним директором рекламного агентства Adventa Lowe, де реалізував низку рекламних кампаній для світових та українських брендів «Київстар», «Світоч», Nestle, «Чернігівське», «Старопрамен», Stella Artois. Одна з останніх помітних робіт, рекламна кампанія для «Київстар» за участю відомих акторів, визнавалася кращою маркетинговою стратегією року і отримала ряд нагород різноманітних фестивалів.

 

Нагадаємо, з листопада 2011 року промо-службою «Інтера» керувала Ірина Побєдоносцева.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду