detector.media
04.06.2013 10:47
Промо-директором «Інтера» став Олексій Пасічник

З 3 червня 2013 року на посаду промо-директора телеканалу «Інтер» призначений Олексій Пасічник. Про це повідомляє прес-служба Inter Media Group.

 

До сфери відповідальності нового промо-директора входить розробка маркетингових стратегій просування бренду і контенту телеканалу «Інтер», а також інших каналів групи у сфері on-air promo.

 

«Ми раді, що до нашої команди приєдналася настільки талановита людина і сильний професіонал. Впевнена, що співпраця з Олексієм зробить більш помітними ті зміни, які відбуваються і будуть відбуватися в ефірі телеканалу «Інтер» та інших каналів групи в рамках загальної стратегії розвитку Inter Media Group. Ідеї, запропоновані й реалізовані Олексієм на телеканалі «Інтер», мали широкий резонанс. Наприклад, цикл соціальних роликів з дітьми «Спасибі, що вони не знають», приурочений до Дня Перемоги, став логічним доповненням всіх спеціальних проектів, реалізованих «Інтером» до 9 Травня», - зазначила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

Раніше Олексій Пасічник працював креативним директором рекламного агентства Adventa Lowe, де реалізував низку рекламних кампаній для світових та українських брендів «Київстар», «Світоч», Nestle, «Чернігівське», «Старопрамен», Stella Artois. Одна з останніх помітних робіт, рекламна кампанія для «Київстар» за участю відомих акторів, визнавалася кращою маркетинговою стратегією року і отримала ряд нагород різноманітних фестивалів.

 

Нагадаємо, з листопада 2011 року промо-службою «Інтера» керувала Ірина Побєдоносцева.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY