Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?

Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?

28 Травня 2013
6636
28 Травня 2013
14:34

Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?

6636
Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?
Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?

За даними джерел «Детектор медіа», розвитком онлайн-версії ділової газети «Капитал» займатиметься Петро Шевченко, який нині працює у виданні заступником редактора відділу фінансів. До кола його обов'язків входитимуть зв'язки з розробниками, організація редакції сайту, контент-оптимізація, конвергенція, монетизація тощо.

 

Директор ТОВ «Ділова преса країни» (видавець газети) Ілля Чудновський наразі не підтверджує цих даних, обіцяючи згодом повідомити офіційну інформацію. Отримати коментар у шеф-редактора «Капитала» Олександра Бердинських «Детектор медіа» не вдалося.

 

Сам Петро Шевченко відмовився коментувати деталі, пов'язані із запуском онлайн-версії «Капитала», зазначивши: «Якщо керівництво поставить мені завдання займатися онлайн-версією, то, сподіваюся, що мій досвід, набутий в онлайн-проектах, зокрема збільшення унікальних відвідувачів, робота з контентом, а також монетизація, робота з програмістами та інше, також стане в нагоді для успішного запуску інтернет-версії ділової газети "Капитал". Особисто я хочу, щоб онлайн-версія "Капитала" стала value added для людей з бізнесу та для тих, хто прагне досягти успіху у своєму житті».

 

Пан Шевченко працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», в Антимонопольному комітеті України, був головним редактором інтернет-видання «Минфин», згодом керував digital-напрямком у видавничому домі «Економіка».

 

Сайт Capital.ua наразі в стадії розробки. Коли він розпочне роботу - поки невідомо. Раніше, коли вихід газети планувався у лютому-березні, сайт мав стартувати наприкінці квітня. Однак строки змістилися. Перший номер газети «Капитал» вийшов 8 квітня. Тоді шеф-редактор видання Олександр Бердинських в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив, що інтернет-версію розраховують запустити за місяць-півтора.

 

«Це не буде просто візитівка газети. Це буде самостійний проект з невеликим штатом фахівців, контент-менеджерів. Звісно, ми хочемо розширити аудиторію за рахунок сайту. У нас є напрацювання із сервісів, соціальних ініціатив тощо. Тобто сайт відрізнятиметься від газетної версії, - сказав пан Бердинських. - Обговорюємо варіанти публікації. Думаємо, чи будемо затримувати публікацію матеріалів, який контент робити платним, а який безкоштовним».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з Facebook Петра Шевченка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду