detector.media
28.05.2013 14:34
Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?
Розвитком онлайн-версії «Капитала» займатиметься Петро Шевченко?

За даними джерел «Детектор медіа», розвитком онлайн-версії ділової газети «Капитал» займатиметься Петро Шевченко, який нині працює у виданні заступником редактора відділу фінансів. До кола його обов'язків входитимуть зв'язки з розробниками, організація редакції сайту, контент-оптимізація, конвергенція, монетизація тощо.

 

Директор ТОВ «Ділова преса країни» (видавець газети) Ілля Чудновський наразі не підтверджує цих даних, обіцяючи згодом повідомити офіційну інформацію. Отримати коментар у шеф-редактора «Капитала» Олександра Бердинських «Детектор медіа» не вдалося.

 

Сам Петро Шевченко відмовився коментувати деталі, пов'язані із запуском онлайн-версії «Капитала», зазначивши: «Якщо керівництво поставить мені завдання займатися онлайн-версією, то, сподіваюся, що мій досвід, набутий в онлайн-проектах, зокрема збільшення унікальних відвідувачів, робота з контентом, а також монетизація, робота з програмістами та інше, також стане в нагоді для успішного запуску інтернет-версії ділової газети "Капитал". Особисто я хочу, щоб онлайн-версія "Капитала" стала value added для людей з бізнесу та для тих, хто прагне досягти успіху у своєму житті».

 

Пан Шевченко працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», в Антимонопольному комітеті України, був головним редактором інтернет-видання «Минфин», згодом керував digital-напрямком у видавничому домі «Економіка».

 

Сайт Capital.ua наразі в стадії розробки. Коли він розпочне роботу - поки невідомо. Раніше, коли вихід газети планувався у лютому-березні, сайт мав стартувати наприкінці квітня. Однак строки змістилися. Перший номер газети «Капитал» вийшов 8 квітня. Тоді шеф-редактор видання Олександр Бердинських в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив, що інтернет-версію розраховують запустити за місяць-півтора.

 

«Це не буде просто візитівка газети. Це буде самостійний проект з невеликим штатом фахівців, контент-менеджерів. Звісно, ми хочемо розширити аудиторію за рахунок сайту. У нас є напрацювання із сервісів, соціальних ініціатив тощо. Тобто сайт відрізнятиметься від газетної версії, - сказав пан Бердинських. - Обговорюємо варіанти публікації. Думаємо, чи будемо затримувати публікацію матеріалів, який контент робити платним, а який безкоштовним».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з Facebook Петра Шевченка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY