Трансляція Чемпіонату світу з хокею пройшла з рекордними показниками

Трансляція Чемпіонату світу з хокею пройшла з рекордними показниками

22 Травня 2013
5362

Трансляція Чемпіонату світу з хокею пройшла з рекордними показниками

5362
ПРЕС-РЕЛІЗ
Трансляція Чемпіонату світу з хокею пройшла з рекордними показниками
Трансляція Чемпіонату світу з хокею пройшла з рекордними показниками

Трансляція Чемпіонату світу з хоккею-2013, яка відбулася з 3 по 19 травня у прямому ефірі каналу «Хокей», посприяла зростанню частки каналу на 0,47% у порівнянні з середніми показниками квітня. У загальному підсумку частка каналу за цей період склала 0,62%.  За рахунок рекордних показників канал «Хокей» посів 25-те місце серед усіх каналів, які транслюються в Україні (цільова аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис+). 

 

16 травня телеканал «Хокей» досяг рекордної частки перегляду, яка склала 1,63%, що є максимальним показником за весь час існування телеканалу. За підсумками цього дня канал «Хокей» потрапив у ТОП-15 телевізійних каналів України, посівши 12-те місце (цільова  аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис.+).

 

Ядро трансляції матчів Чемпіонату світу склали чоловіки віком 35-44 років ( міста 50 тис.+).

 

Високі показники рейтингу каналу «Хокей» під час Чемпіонату світу свідчать про зростання популярності хокею серед чоловічої аудиторії, а також цікавий контент, який пропонує канал своїм глядачам. Варто зазначити, що протягом травня-червня канал «Хокей» транслюватиме у прямому ефірі  матчі плей-оф Кубку Стенлі - яскраві поєдинки найкращої ліги світу. 

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, що здійснює GFK Ukraine та компанія Комунікаційний альянс (моніторинг) надані телеканалом «Хокей». Дані розраховані для вибірки: чоловіки віком від 21 до 55 років, що проживають в містах 50 тис. мешканців і більше. Дані надані за показниками рейтинг% (rat%) і частка% (shr%). Детальніше по показникам в глосаріях GFK.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Хокей»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5362
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду