Стартував проект Ігоря Гужви «Вести»

Стартував проект Ігоря Гужви «Вести»

14 Травня 2013
7876
14 Травня 2013
11:27

Стартував проект Ігоря Гужви «Вести»

7876
Вийшов перший номер газети «Вести» і розпочав роботу її сайт
Стартував проект Ігоря Гужви «Вести»
Стартував проект Ігоря Гужви «Вести»

Сьогодні, 14 травня, вийшов перший номер нової всеукраїнської громадсько-політичної щоденної газети «Вести» Ігоря Гужви. Одночасно почав свою роботу інтернет-портал vesti.ua. Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Вести мас-медіа».

 

Газета виходитиме накладом у 350 тисяч примірників щодня з понеділка по п'ятницю. Форма розповсюдження - переважно безкоштовна. Видання роздають біля станцій метро, на основних транспортних магістралях, у кафе, готелях, супермаркетах і бізнес-центрах.

 

«Вести» з першого дня виходу видає всеукраїнський випуск (він поширюється по всій країні) і шість регіональних випусків - київський, донецький, придніпровський, кримський, одеський та харківський. У всіх регіональних випусках частина шпальт присвячена місцевої тематиці.

 

Також газета розповсюджуватиметься платно. «Платно ми будемо поширюватися по всій Україні, а безкоштовні випуски виходитимуть в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Харкові та у Криму», - розповів раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» керівник проекту «Вести» Ігор Гужва. Він розраховує, що проект окупиться за чотири роки.

 

Значну частину редакції газети «Вести» становлять журналісти газети «Сегодня».

 

«Наше завдання - повернути газету читачам і повернути газету рекламодавцям в якості ефективного рекламоносія, - каже керівник проекту «Вести» Ігор Гужва. - В останні роки аудиторія друкованих видань швидко скорочувалася. Відповідно, зменшувалася і віддача від реклами в газетах. У теж час "Вести", за рахунок власної унікальної системи безоплатної дистрибуції, будуть поширюватися по-справжньому масово, охоплюючи найширшу читацьку аудиторію, порівняну за масштабом з телевізійною. При цьому ми робимо ставку на якість контенту, який не буде нічим поступатися вже існуючим на ринку платним газетам».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7876
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ernst
3971 дн. тому
У першому ж млинці - повна лояльність до влади та негативні асоціації пов`язані з її опонентами. Отже млинець не вдався. То ж очікувати далі чогось справді проривного - зась. Гроші псові під хвіст.
люся
3971 дн. тому
начали с плагиата. передрав с "Сегодня" материал о заработках спортсменов)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду