Значна частина редакційної команди «Сегодня» займається підготовкою першого випуску газети«Вести»

23 Квітня 2013
6852
23 Квітня 2013
14:41

Значна частина редакційної команди «Сегодня» займається підготовкою першого випуску газети«Вести»

6852
Значна частина редакційної команди «Сегодня»  займається підготовкою першого випуску газети«Вести»

Значну частину редакції нової щоденної газети «Вести» будуть складати журналісти газети «Сегодня». Про це керівник видання Ігор Гужва повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

За словами керівника видання, значна частина редакційної команди нового видання перейшла із «Сегодня». Заступниками Ігоря Гужви стануть Оксана Омельченко і Галя Коваленко, які займали ті ж посади в газеті «Сегодня». Відділ новин очолюватиме Яна Казмиренко, яка працювала заступником головного редактора в «Газете Кивской» і випускоим редактором в «Газете по-киевски».

 

Відділом «Київ» керуватиме Марина Петик, відділом «Культури» - Аріна Шевченко,  редактором відділу спецкорів стане Інна Золотухіна. Спортивні новини очолить Женя Смертенко, колишній редактор відділу новин в газеті «Сегодня».

 

За сайт відповідатиме колишній інтернет-редактор «Сегодня» Катя Терехова.

 

Арт-директором стане Тетяна Давиденко, а фоторедактором буде працювати колишній більдредактор «Газеты по-киевски» і екс-фотограф «Детектор медіа» Яна Новосьолова.

 

Витратами новоствореного видання займеться Наталія Трофімова, комерційним директором, що відповідає за продажі реклами, стане колишній президент Української асоціації видавців періодичної преси Олександр Антонець. За розповсюдження відповідає Сергій Шмід, що керував дистрибуцією газети «Сегодня». Маркетинг-директор - Наталія Маєвська, раніше працювала бренд-директором в «Еволюшен медіа».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нова щоденна газета «Вести» вийде в травні поточного року і буде переважно безкоштовною. Видання виходитиме російською мовою п'ять разів на тиждень накладом в кількасот тисяч примірників. Формат газети - 16 шпальт формату А3.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду